یادداشت/شهاب الدین بنائیان؛

یادی از ابوذر زمان مرحوم آیت الله طالقانی

یادی از ابوذر زمان مرحوم آیت الله طالقانی
سال های متمادی از حیات تابناک این عالم عامل به حبس در زندان های رژیم طاغوت سپری گشت، اما آن بزرگوار با صبوری چهره مستبد حکومت منحوس ستم شاهی را آشکار ساخت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یادداشت اختصاصی مرآت- پنجم مرداد سالروز اقامه نخستین نمازجمعه تهران به امامت مجاهد نستوه مرحوم آیت الله حاج سید محمود طالقانی(رضوان الله علیه) است. شخصیت مبارز و کم نظیری که نگاهی بلند و کلامی نافذ داشت و به برکت اخلاص و ایمانش، نقطه اتکاء انقلابیون مسلمان بود. او در مسیر امامت رهبر کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی(رض) همراه با بزرگانی همچون آیات شهید مطهری، شهید بهشتی، مقام معظم رهبری، شهید مفتح، دکتر شریعتی و... به پیشبرد اهداف والای نهضت اسلام یاری رساند و نامش در کتاب زرین آزادگان جهان، ماندگار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت,


سال های متمادی از حیات تابناک این عالم عامل به حبس در زندان های رژیم طاغوت سپری گشت، اما آن بزرگوار با صبری آگاهانه و تاسی به ائمه اطهار(س)، بر اعتقادات حق طلبانه و آزادیخواهانه اش پای فشرد و چهره مستبد حکومت منحوس ستم شاهی را آشکار ساخت.

,
,


بعد از پیروزی انقلاب، علیرغم تلاش های گسترده تفرقه افکنان بالاخص عوامل گروهک نفاق جهت ایجاد و تعمیق شبهه تقابل آیت الله طالقانی با جریانات مکتبی، این ابرمرد مقاوم و صبور، تا هنگام رحلت جانگدازش همواره یاور صادق آرمان های امام امت ماند و نقشه های دشمنان ملت ایران را نقش بر آب کرد.

,
,


جایگاه ارزشمند و بی بدیل آیت الله طالقانی در دوران زعامت بنیانگذار فقید انقلاب آنچنان بود که امام راحل عظیم الشان، ایشان را با صحابه گرانقدر رسول اکرم(ص) جناب ابوذر غفاری علیه السلام مقایسه نمودند و بیان چنین لقبی از سوی مرجع تقلید شیعیان و اسلام شناس کم نظیری مانند حضرت روح الله، واجد اهمیت مضاعف و تامل فراوان است.

,
,


عهد نوجوانی، در گنجینه نوارهای کاست سخنرانان سیاسی و مذهبی، نواری مشتمل بر خطبه های نمازجمعه آیت الله طالقانی نظرم را جلب کرد، به آن بیانات عالمانه گوش سپردم و اکنون با گذشت قریب به دو دهه، هنوز صوت رسای فقیه فرزانه را به یاد دارم که فریاد بر می آورد: چه بسا کسانی الله اکبر می گویند اما نفس خود را از همه چیز بالاتر می پندارند! حرف های مخلصانه اش تا عمق جان اثر می کرد و همچنان، آن سخنان صریح ابوذروارش را گاهی در ذهن مرور می کنم. حرف هایی که مختص به یک نسل و یک دوره نیست و مخاطبانی فراتر از نسل اول انقلاب دارد. سخنانی که خطاب به همه تاریخ است و ای کاش، رسانه ملی ما که مآلا می بایست دانشگاهی عمومی باشد، فرصت بیشتری را به بازنشر سخنان طلایه داران مبارزات مذهبی و ملی ایرانیان اختصاص دهد.

,
,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه