یادی از دو شهید مهدیشهری عملیات مرصاد+ تصویر
رزمندگان مهدیشهری در عملیات غرور آفرین مرصاد به همراه رزمندگان استان سمنان نقش بی بدیلی را ایفا کردند که در این میان دو رزمنده پرافتخار احمد مختاری و بهمن ذوالفقاریان به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار نیزوا، عملیات فروغ جاویدان یا مرصاد که توسط سازمان مجاهدین خلق پایه ریزی شده بود، با مقاومت دلیرانه رزمندگان غیور سپاه و ارتش، منافقین کوردلزمینگیر شدند و شکست مفتضحانه ای خوردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نیزوا,نقش رزمندگان استان سمنان در این عملیات بر کسی پوشیده نیست چنان که امام خامنه ای در سفری که به استان سمنان داشتند فرمودند" نقش تیپ قائم در عملیات مرصاد آنچنان بود که اگر نبود دشمن ممکن بود تا کرمانشاه بیاید، آنکه ایستاد تیپ قائم بود و اینها در تاریخ میماند."
,اما این نقش رزمندگان با ایثارگری های شهدای استان سمنان نمود پیدا می کرد که در این عملیات جان خود را نثار کردند تا میهن اسلامی همچنان پرغرور و با قتدار بماند.
,رزمندگان مهدیشهری نیز همراه رزمندگان استان سمنان در تیپ 12 قائم نقش بی بدیلی در این عملیات ایفا کردند. احمد مختاری و بهمن ذوالفقاریان از جمله دلاورمردانی بودند که در این عملیات غرورآفرین به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
,شهید احمد مختاری شهید عملیات مرصاد از مهدیشهر، دانشجوی رشته برق در تهران بود که پس از سالها حضور در جبهه در 5 مرداد ماه 67 در اسلام آباد غرب و در سن 22 سالگی به آرزویش رسید.
,

, شهید مختاری از جمله شهدایی است که به همراه شهید علی سراج و شهید مجتبی سعیدی پیمان نامه ای را امضا می کنند که هر کدام که زودتر شهید شدند آن دو نفر دیگر را در روز قیامت شفاعت کنند.
,

, در بخشی از وصیت نامه شهید احمد مختاری آمده است: "اگر بنا باشد که امام و جمهوری اسلامی نباشند بهتر است که ما هم نباشیم و اگر بناست که جمهوری اسلامی پیروز شود چه بهتر که ما هم در این پیروزی سهیم باشیم. "
,شهید بهمن ذوالفقاریان دیگر شهید عملیات مرصاد از مهدیشهر نیز است که در 5مرداد 67 در اسلام آباد غرب و در سن 19 سالگی برای همیشه جاودانه شد.
,شهید ذوالفقاریان در وصیت نامه اش نوشته است: "پروردگارا تو خود شاهدی که عزیزتر از جانم چیز دیگری ندارم که فدای اسلام عزیزکنم جانم را بپذیر ... خدایا کمکم کن تا عاشق لقای تو شوم... چند مدتی است که در دلم حال و هوای دیگر دارد و می خواهد به جایی رجعت کند که جای حقیقی من است و از دنیای تنگ و کوچک و زود گذر جدا شوم و به جایی بروم که عزیزان اسلام رفته اند."
,

, یاد شهیدان عملیات مرصاد به ویژه شهید احمد مختاری و شهید بهمن ذوالفقاریان گرامی و راهشان پر رهرو باد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه