فرمانده انتظامی شهرستان چناران خبر داد؛
رد رشوه یک میلیون و 500 هزار ریالی توسط پلیس چناران
فرمانده انتظامی شهرستان چناران گفت: رشوه یکمیلیون و 500 هزار ریالی متهم حامل مواد مخدر، توسط پلیس وظیفهشناس چناران رد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازندای چناران، سرهنگ قربان صنعتی، فرمانده انتظامی شهرستان چناران در گفتوگو با ندای چناران اظهار داشت: پلیس وظیفهشناس چناران در برخورد با یک متهم به حمل و مصرف مواد مخدر، ضمن برخورد قاطع رشوه یکمیلیون و ۵۰۰ هزار ریالی وی را رد کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای چناران, ندای چناران,وی در تشریح این خبر گفت: در بامداد روز جاری، گشت کلانتری ۱۱ این فرماندهی در حین گشت زنی در سطح حوزه به یک دستگاه وانت نیسان که در حاشیه جاده در حال حرکت بود، مشکوک شد و آن را متوقف کرد.
,وی بابیان اینکه در بازرسی بدنی از راننده خودرو مقداری مواد مخدر کشف شد، افزود: متهم ۶۵ ساله که خود را در چنگال قانون گرفتار میدید، هنگام انتقال به کلانتری، به جهت رهایی از قانون، مبلغ یکمیلیون و ۵۰۰ هزار ریال وجه نقد را بهعنوان رشوه به سرپرست گشت پیشنهاد کرد که مأمور وظیفهشناس ضمن رد کرد.
,این مقام انتظامی تصریح کرد: مبلغ رشوه ضمیمه پرونده شده است و متهم برای سیر مراحل قانونی راهی دادسرا شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه