تجمعی دیگر با طعم آلودگی هوا+ عکس

تجمعی دیگر با طعم آلودگی هوا+ عکس
درست است کلان شهر هایی چون تهران ،اصفهان ،شیراز و...نیز از آلودگی هوا رنج می برند اما به تناسب آلودگی از رفاه شهری بیشتری نسبت به اراک برخوردارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، روزگذشته نیز شاه تجمع چند صد نفر از شهروندان اراکی در میدان شهدا بودیم این اجتماع که به گفته شرکت کنندگان نهمین تجمع از از این دست می باشد در اعتراض به بالا رفتن حجم آلاینده ها در کلانشهر اراک صورت می گیرد این افراد با در دست داشتن پلاکار و دست نوشته هایی خواستار رسیدگی مسئولین به این مشکل شدند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, نیز شاه تجمع چند صد نفر از شهروندان اراکی در میدان شهدا بودیم این اجتماع که به گفته شرکت کنندگان نهمین تجمع از از این دست می باشد در اعتراض به بالا رفتن حجم آلاینده ها در کلانشهر اراک صورت می گیرد این افراد با در دست داشتن پلاکار و دست نوشته هایی خواستار رسیدگی مسئولین به این مشکل شدند.,

مسئولین شهرمان اینگونه اظهار می کنند که سطح آلاینده ها پایین آمده و هوای اراک پاک تر از قبل است، پس 9هفته تجمع پی در پی در میدان شهدای اراک، چرا؟ در این ارتباط ضمن تشکر از پیگیری های مسئولانه و دلسوزانه برخی از مسئولین محترم استان و نمایندگان شهرستان اراک بایستی اذعان داشت، اگرچه در ماه های اخیر شاهد کاهش میزان آلاینده ها بوده ایم لیکن حجم و ماندگاری انواع آلاینده ها در حدی است که به این سادگی نمی توان صورت مساله را پاک کرد و از کنار این موضوع حیاتی گذشت بنابراین توقع مردم این کلانشهر همچنان به قوت خود باقی است.

, مسئولین شهرمان اینگونه اظهار می کنند که سطح آلاینده ها پایین آمده و هوای اراک پاک تر از قبل است، پس 9هفته تجمع پی در پی در میدان شهدای اراک، چرا؟ در این ارتباط ضمن تشکر از پیگیری های مسئولانه و دلسوزانه برخی از مسئولین محترم استان و نمایندگان شهرستان اراک بایستی اذعان داشت، اگرچه در ماه های اخیر شاهد کاهش میزان آلاینده ها بوده ایم لیکن حجم و ماندگاری انواع آلاینده ها در حدی است که به این سادگی نمی توان صورت مساله را پاک کرد و از کنار این موضوع حیاتی گذشت بنابراین توقع مردم این کلانشهر همچنان به قوت خود باقی است.,

از طرفی درست است کلان شهر هایی چون تهران ،اصفهان ،شیراز و...نیز از آلودگی هوا رنج می برند اما به تناسب آلودگی از رفاه شهری بیشتری نسبت به اراک برخوردارند. این نکته مهم نیز جای تاکیید دارد که اگر بالا بردن ظرفیت صنایع مختلف در اراک و شازند نفع قابل توجه ملی را پی داشته و دارد چرا نباید ساکنین این مناطق نیز از آن برخوردار شوند و صرفا وارث آلودگی وحشتناک هوا نباشند.

,

به راستی چرا کسی به صورت جدی و مستمر به فکر این مساله مهم و مرتبط با سلامت تک تک شهروندان نیست!! آیا نشاط و سرسبزی و طراوت به شهرهای زیبایی همچون سنجان و کرهرود و ... بازخواهد گشت!! این سوالی است از سوی مردم شهید پرور و همیشه در صحنه که پاسخ مسئولین محترم و نمایندگان گرانقدر استان در مجلس را می طلبد .

,

 

,

 عباس رجایی، نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی در مورد اقدامات صورت گرفته در مورد آلودگی هوای شهر اراک چنین گفت :

,

اولین دوره که در مجلس شورای اسلامی به عنوان نماینده اراک حضور داشتم دو بحث آلودگی اب و آلودگی هوای اراک مطرح بود که آلودگی آب در دورهای گذشته به اتمام رسید اما در مورد آلودگی هوا کارها و اقدامات زیادی تا به امروز صورت گرفته که به آن اشاره می کنیم :

,

در سال گذشته اراک آلوده ترین شهرکشور بود که با کارها و اقدامات صورت گرفته رده اش کمتر و در حال حاضر شهر هایی مانند اهواز , تهران و اصفهان آلوده ترین شهرهای ایران است.

, . ,

طبق دستورالعمل ها آند سازی کارخانه آلومینیوم می بایست طی چند ماه به خارج از شهر منتقل شود اما, اقدام موثری صورت نپذیرفت و همچنین خط تولی قدیمی این کارخانه  می بایست خارج میشد که هنوز در حال کار است از منظر آلایندگی خودروها قابل توجه است بدانید که به طور استثنایی بیشترین پمپ ها و خودروهای سی ان جی را در سطح کشور داراست و سرعت حمل و نقل و ترافیک پایین نیز به آلودگی شهر افزوده که با اقداماتی مانند ساخت زیرگذرها و پل ها و تعریض خیابانها حل خواهد شد و سرعت حمل و نقل بالا خواهد رفت .

, طبق دستورالعمل ها آند سازی کارخانه آلومینیوم می بایست طی چند ماه به خارج از شهر منتقل شود اما, اقدام موثری صورت نپذیرفت و همچنین خط تولی قدیمی این کارخانه  می بایست خارج میشد که هنوز در حال کار است از منظر آلایندگی خودروها قابل توجه است بدانید که به طور استثنایی بیشترین پمپ ها و خودروهای سی ان جی را در سطح کشور داراست و سرعت حمل و نقل و ترافیک پایین نیز به آلودگی شهر افزوده که با اقداماتی مانند ساخت زیرگذرها و پل ها و تعریض خیابانها حل خواهد شد و سرعت حمل و نقل بالا خواهد رفت .,

درمورد پالایشگاه و پتروشیمی اراک و نیروگاه شازند که طی چند جلسه مقرر گشت از 15 اسفند 1391 به بعد گاز سوز باشد که این مهم انجام شد و نیروگاه از گاز برای سوخت استفاده میکند و در حال حاضر سطح آلایندگی آن در حد صفر است و قابل مقایسه با قبل نمی باشد، سیستم تصفیه دودکش نیز مقرر شد ظرف 3 سال علاوه بر استفاده گاز برای تامین سوخت نیروگاه نصب گردد.

,

وجود گوگرد و برخی آلاینده ها در سوخت مازوت پالایشگاه با اصلاح ساختار صورت گرفته به بنزین تبدیل شد و آلودگی آن کمتر شد

,

 

,

 

,








, ,
,
,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,

 

,

, ,

 

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه