رئیس اداره بنادر و دریانوردی آستارا خبر داد:

تخلیه و بارگیری ۵۲ هزار تن کالا از منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا

تخلیه و بارگیری ۵۲ هزار تن کالا از منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا
آستارا خبر: رئیس اداره بندر و دریانوردی آستارا از تخلیه و بارگیری ۵۲ هزار تن کالا از منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا در چهار ماهه نخست امسال خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آستارا خبر، سید محمود میرنبیلی صبح امروز در جمع خبرنگاران این شهرستان اظهار کرد:منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا به علت نزدیکی به مراکز تولید در استان های شمال غرب کشور، از توانمندی بسیار بالایی در حوزه صادرات به کشورهای حاشیه دریای خزر برخوردار است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آستارا خبر,

میر نبیلی با اشاره به آمار تخلیه و بارگیری در چهار ماهه نخست امسال از منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا افزود: در چهار ماه نخست امسال بالغ بر ۵۲ هزار و ۱۸۶ تن انواع کالا در بندر آستارا تخلیه و بارگیری شده و مجموع آمار تخلیه و بارگیری در این بندر از سال ۱۳۹۲ تاکنون، بالغ بر ۴۳۵ هزار تن انواع کالا می باشد.

,

وی با بیان اینکه در چهار ماهه نخست امسال ۱۹ فروند کشتی با محموله وارداتی، وارد منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا شده است تصریح کرد:در مجموع از این تعداد کشتی با محموله وارداتی مقدار ۳۹ هزار و ۴۹۳ تن کالا در بندر آستارا تخلیه شده است.

,

رئیس اداره بندر و دریانوردی آستارا با بیان اینکه در این مدت ۱۲ فروند کشتی با محموله صادراتی به بنادر جاشیه دریای خزر صادر شده است خاطر نشان کرد:در مجموع مقدار ۱۲ هزار و ۶۹۳ تن کالا از این تعداد کشتی به بنادر حاشیه دریای خزر صادر شده است.

,

به گزارش آستارا خبر،بندر چند منظوره آستارا به عنوان نخستین بندر بخش خصوصی کشور ، نزدیک ترین و مقرون به صرفه ترین مسیر و حلقه اتصال تجارت و ترانزیت کالا بین سه قاره آسیا، آفریقا و اروپاست.
این بندر چند منظوره برای تخلیه و بارگیری کشتی های دو هزار و ۵۰۰ تنی پیش بینی شده و پس از تکمیل ، ظرفیت پذیرای همزمان پنج کشتی در پنج اسکله اختصاصی خود را دارد.
منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا ظرفیت نهایی سه میلیون و ۵۰۰ هزار تن تخلیه و بارگیری سالانه کالا پیش بینی و طراحی شده که یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن آن با یک اسکله اختصاصی مربوط به تخلیه و بارگیری سوخت و مواد نفتی خواهد بود و دو میلیون تن دیگر نیز به تخلیه و بارگیری سایر کالاها اختصاص می یابد.

,
,
,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه