دستگیری 2 سارق با 18 فقره سرقت در آمل
فرمانده انتظامی شهرستان آمل از دستگیری دو سارق کیف قاب با 18 فقره سرقت در این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سفیر هراز، سرهنگ ولیالله گنجیان مقدم طی گفتوگویی از شناسایی و دستگیری دو سارق با 18 فقره سرقت خبر داد و گفت: پس از وقوع چندین فقره کیفقاپی در سطح شهرستان آمل، موضوع در دستور کار ماموران پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی این شهرستان قرار گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر هراز,وی به نحوه دزدی سارقان اشاره کرد و افزود: سارقان با استفاده از یک دستگاه موتورسیکلت در ساعات مختلف شبانهروز در معابر عمومی و خیابانهای شهر، کیف دستی همراه زنان را سرقت میکردند.
فرمانده انتظامی شهرستان آمل با بیان اینکه ماموران و کارشناسان پلیس آگاهی با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات گسترده پلیسی موفق به شناسایی متهمان شدند، تصریح کرد: ماموران در ادامه تحقیقات محل سکونت یکی از سارقان به نام "ع- الف" را شناسایی و با هماهنگی قضائی این فرد را دستگیر کردند.
سرهنگ گنجیان مقدم به اقرار متهم در تحقیقات و بازجوییهای فنی پلیس اشاره کرد و گفت: متهم در بازجوییها به بزه انتسابی با همکاری همدستش به نام "م- ج " اقرار کرد که این فرد نیز در عملیات پلیسی دستگیر شد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: متهمان در بازجوییها به 18 فقره سرقت اعتراف کردند و پس از تشکیل پرونده تحویل مرجع قضائی شدند.
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه