رئیس تبلیغات اسلامی فارسان:

هر کس با قرآن مانوس شد هدایت شده و دیگران را هم هدایت می‌کند

هر کس با قرآن مانوس شد هدایت شده و دیگران را هم هدایت می‌کند
رئیس تبلیغات اسلامی فارسان گفت: قرآن راه هدایت است و هر کجا به هدایتگری و ارشاد مردم به راه درست و حق نیاز داریم، دستور العمل ما قرآن است و این قرآن است که همه رمز و رازهای هدایت و روشنگری را به ما می‌آموزد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی پیرغار، مهدی پرتوی، رئیس اداره امور قرآنی استان، در سفر به فارسان با اشاره به برنامه‌های متنوع و متکثر قرآنی در ایام ماه مبارک رمضان در شهرستان فارسان گفت: با مقایسه عملکرد شهرستان‌های استان و نتایج حاصل از این عملکردها، شهرستان فارسان عنوان برترین شهرستان استان از لحاظ اجرای برنامه‌های قرآنی در ماه مبارک رمضان را به دست آورد.

وی ادامه داد: در این رابطه باید از همکاری و راهنمایی‌های شما و تلاش‌های آقای مرتضی رفیعی، کارشناس قرآنی تبلیغات اسلامی فارسان، تشکر و قدردانی کرد.

حجت‌الاسلام میربد در این دیدار گفت: قرآن راه هدایت است و هر کجا به هدایت‌گری و ارشاد مردم به راه درست و حق نیاز داریم، دستورالعمل ما قرآن است و این قرآن است که همه رمز و رازهای هدایت و روشنگری را به ما می‌آموزد.

وی افزود: قرآن راه راست را به ما نشان می‌دهد، هدف ما را مشخص می‌کند و راه و روش‌ها و برنامه‌های رسیدن به این هدف را برای ما ترسیم می‌کند و هر کس با قرآن مانوس شد و قرآن با همه وجود او درآمیخت، هدایت شده است و قابلیت این را دارد که دیگران را هم هدایت کند.

حجت‌الاسلام میربد تاکید کرد: احترام قرآن فقط در قرائت، تلاوت و یا حفظ آن خلاصه نمی‌شود، هرچند که این موارد بسیار اهمیت دارند، اما بزرگداشت قرآن به این است که آیه آیه کلام خدا بر زندگی ما حاکم باشد و سایه حکومت قرآن بر تمام زندگی ما گسترده شود.

وی تصریح کرد: قرآن کتاب تعقل و تدبر است و هر کس حاکمیت قرآن بر زندگی خود را بپذیرد، حاکمیت عقل محض را پذیرفته است و این چنین فردی در زندگی خود به ندرت از مسیر تدبر و تعقل خارج شده و دچار اشتباه و سردرگمی می‌شود.

حجت‌الاسلام میربد خطاب به کارشناسان قرآنی گفت: بزرگ‌ترین افتخار شما این است که در راه ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه تلاش می‌کنید که نتیجه آن فهم بهتر قرآن در جامعه و حاکم شدن تعقل و تدبیر در زندگی فردی و اجتماعی افراد جامعه است.

وی گفت: اگر امروز در سطح جامعه شاهد ظلم و ستم، اختلاس، دزدی و مشکلات اخلاقی و اجتماعی دیگر هستیم، برای این است که فهم قرآنی افراد جامعه پایین است و اگر فهم و شعور قرآنی مردم و افراد جامعه رشد کند به طور طبیعی شاهد ریشه کن شدن همه مشکلات در سطح جامعه خواهیم بود.

وی از کارشناسان قرآنی حاضر در جلسه خواست برنامه‌های خود را بر روی جذب جوانان و نوجوانان متمرکز کنند و گفت: متاسفانه ارتباط نسل جوان ما با قرآن آن گونه که شایسته کشور اسلامی ما باشد، نیست و اگر دیر بجنبیم و جوانان و آینده سازان این مملکت را با قرآن آشنا نکنیم همه آن چیزی را که با خون دل خوردن‌ها به دست آورده‌ایم به راحتی از دست خواهیم داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی پیرغار, پایگاه خبری تحلیلی پیرغار,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه