پاسخ رئیس بیمارستان بقیه‌الله‌ دیلم به یک گزارش؛

بزودی سیستم نوبت‌دهی تلفنی، اینترنتی و حضوری نصب می شود

بزودی سیستم نوبت‌دهی تلفنی، اینترنتی و حضوری نصب می شود
رئیس بیمارستان بقیه‌الله‌الاعظم(عج) دیلم گفت: طبق قانون ابلاغی وزارت بهداشت و درمان، ساعت کار کلینیک 3 ساعت صبح و 3 ساعت عصر است ولی امیدواریم با افتتاح کلینیک تخصصی خیّرساز در نیمه دوم امسال و نصب سیستم نوبت‌دهی تلفنی، اینترنتی و حضوری این دغدغه به‌حق مردم نیز مرتفع شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  ابراهیم قنواتی‌پور در گفتگو با خبرنگار عصردیلم گفت: با اجرای طرح تحول سلامت در اردیبهشت 93 و استقرار 13 پزشک متخصص به‌صورت مقیم و دوره‌ای در شهرستان به‌طور متوسط ماهیانه بیش از 4 هزار نفر به کلینیک تخصصی مراجعه می‌کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ابراهیم قنواتی‌پور در گفتگو با خبرنگار , عصردیلم, گفت: با اجرای طرح تحول سلامت در اردیبهشت 93 و استقرار 13 پزشک متخصص به‌صورت مقیم و دوره‌ای در شهرستان به‌طور متوسط ماهیانه بیش از 4 هزار نفر به کلینیک تخصصی مراجعه می‌کنند.,

 

,

وی افزود: روزانه بیش از 100 نفر به آزمایشگاه بیمارستان مراجعه می‌کنند و ساعت نمونه‌گیری از ساعت 7.5 تا 9 صبح است و بعد از این ساعت فقط موارد اورژانسی و بستری در آزمایشگاه نمونه‌گیری می‌شود.

, وی افزود: روزانه بیش از 100 نفر به آزمایشگاه بیمارستان مراجعه می‌کنند و ساعت نمونه‌گیری از ساعت 7.5 تا 9 صبح است و بعد از این ساعت فقط موارد اورژانسی و بستری در آزمایشگاه نمونه‌گیری می‌شود.,

 

,

رئیس بیمارستان دیلم ضمن اشاره به برخی گلایه‌ها از نحوه ارائه خدمات در آزمایشگاه بیمارستان اظهار کرد: به دلیل کمبود فضای فیزیکی و حجم بالای مراجعین در نوبت صبح امکان ارائه مطلوب خدمات بر اساس تفکیک جنسی در فضای فعلی وجود ندارد و طبیعتاً شاهد نارضایتی مردم در زمان نمونه‌گیری هستیم.

, رئیس بیمارستان دیلم ضمن اشاره به برخی گلایه‌ها از نحوه ارائه خدمات در آزمایشگاه بیمارستان اظهار کرد: به دلیل کمبود فضای فیزیکی و حجم بالای مراجعین در نوبت صبح امکان ارائه مطلوب خدمات بر اساس تفکیک جنسی در فضای فعلی وجود ندارد و طبیعتاً شاهد نارضایتی مردم در زمان نمونه‌گیری هستیم.,

 

,

قنواتی‌پور تصریح کرد: با افتتاح ساختمان جدید آزمایشگاه با زیربنای حدود 240 مترمربع در نیمه دوم امسال شاهد ارائه خدمات مطلوب‌تر و با رضایتمندی بیشتر به مردم خواهیم بود.

, قنواتی‌پور تصریح کرد: با افتتاح ساختمان جدید آزمایشگاه با زیربنای حدود 240 مترمربع در نیمه دوم امسال شاهد ارائه خدمات مطلوب‌تر و با رضایتمندی بیشتر به مردم خواهیم بود.,

 

,

وی در خصوص گلایه مردم از نحوه نوبت‌دهی در کلینیک تخصصی خاطرنشان کرد: طبق قانون ابلاغی وزارت بهداشت و درمان، ساعت کار کلینیک 3 ساعت صبح و 3 ساعت عصر است ولی امیدواریم با افتتاح کلینیک تخصصی خیّرساز در نیمه دوم امسال و نصب سیستم نوبت‌دهی تلفنی، اینترنتی و حضوری این دغدغه به‌حق مردم نیز مرتفع شود.

, وی در خصوص گلایه مردم از نحوه نوبت‌دهی در کلینیک تخصصی خاطرنشان کرد: طبق قانون ابلاغی وزارت بهداشت و درمان، ساعت کار کلینیک 3 ساعت صبح و 3 ساعت عصر است ولی امیدواریم با افتتاح کلینیک تخصصی خیّرساز در نیمه دوم امسال و نصب سیستم نوبت‌دهی تلفنی، اینترنتی و حضوری این دغدغه به‌حق مردم نیز مرتفع شود.,

 

,

رئیس بیمارستان دیلم افزود: به دلیل جابه‌جایی کلینیک فعلی به ساختمان جدید در آینده نزدیک امکان هزینه برای نصب سیستم نوبت‌دهی در این منزل اجاره‌ای وجود ندارد و با بهره‌برداری از ساختمان جدید این مشکل نیز حل می‌شود.

, رئیس بیمارستان دیلم افزود: به دلیل جابه‌جایی کلینیک فعلی به ساختمان جدید در آینده نزدیک امکان هزینه برای نصب سیستم نوبت‌دهی در این منزل اجاره‌ای وجود ندارد و با بهره‌برداری از ساختمان جدید این مشکل نیز حل می‌شود.,

 

,

وی بیان کرد: ما همواره تلاش می‌کنیم بهترین خدمات را در حوزه درمان به مردم شریف دیلم ارائه کنیم ولی به‌دلیل پاره‌ای مشکلات مالی، کمبود تجهیزات، کمبود فضاهای فیزیکی و نبود متخصص در برخی از رشته‌ها و برخی روزها با مشکلاتی مواجه هستیم که با افتتاح ساختمان و فضاهای جدید این مشکلات کاهش می‌یابد.

, وی بیان کرد: ما همواره تلاش می‌کنیم بهترین خدمات را در حوزه درمان به مردم شریف دیلم ارائه کنیم ولی به‌دلیل پاره‌ای مشکلات مالی، کمبود تجهیزات، کمبود فضاهای فیزیکی و نبود متخصص در برخی از رشته‌ها و برخی روزها با مشکلاتی مواجه هستیم که با افتتاح ساختمان و فضاهای جدید این مشکلات کاهش می‌یابد.,

 

,

رئیس بیمارستان دیلم افزود: قابل پیش‌بینی است که با این همه حجم بالای مراجعین به کلینیک و آزمایشگاه عده‌ای از نحوه خدمات‌دهی ناراضی باشند و ما نیز موظف به پیگیری خواسته‌ها و گلایه‌های مردم عزیز هستیم.

, رئیس بیمارستان دیلم افزود: قابل پیش‌بینی است که با این همه حجم بالای مراجعین به کلینیک و آزمایشگاه عده‌ای از نحوه خدمات‌دهی ناراضی باشند و ما نیز موظف به پیگیری خواسته‌ها و گلایه‌های مردم عزیز هستیم.,

 

,

قنواتی‌پور از حضور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در مردادماه در شهرستان خبر داد و گفت: به مناسبت روز خبرنگار نشست خبری و هم‌اندیشی با حضور اصحاب رسانه و فعالین اجتماعی شهرستان برگزار می‌کنیم تا از نقطه نظرات و پیشنهادات آن‌ها در توسعه خدمات درمانی در شهرستان استفاده شود.

, قنواتی‌پور از حضور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در مردادماه در شهرستان خبر داد و گفت: به مناسبت روز خبرنگار نشست خبری و هم‌اندیشی با حضور اصحاب رسانه و فعالین اجتماعی شهرستان برگزار می‌کنیم تا از نقطه نظرات و پیشنهادات آن‌ها در توسعه خدمات درمانی در شهرستان استفاده شود.,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه