رئیس مرکز فنی و حرفه ای رودسر :
هفته ملی مهارت بهترین فرصت در ترویج فرهنگ مهارت آموزی است
هادی یوسفی در تشریح برنامه های هفته ملی مهارت ، این ایام را بهترین فرصت برای ترویج فرهنگ مهارت آموزی در جامعه دانست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رئیس مرکز فنی و حرفه ای شهرستان رودسر در گفتگو با خبرنگار رودسری ها به تشریح برنامه های هفته ملی مهارت پرداخت و اظهار داشت : این ایام فرصت مغتنمی در جهت اجرایی کردن رسالت خطیر مراکز آموزش فنی و حرفه ای در ترویج فرهنگ مهارت آموزی در جامعه، تلاش در جهت هدایت و فراگیر نمودن هرچه بیشتر آموزش ها در سطوح مختلف و همچنین فعالیت گسترده برای ارتقای جایگاه آموزش های فنی و حرفه ای می باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رودسری ها,,
هادی یوسفی افزود: در این هفته علاوه بر فضا سازی محیط شهری با ائمه جمعه دیدار نمودیم و فراخوان عمومی جهت بازدید از کلیه مراکز آموزشی برگزار کردیم.
,,
وی ادامه داد: جشن بزرگ مهارت و تجلیل از مربیان و کارکنان نمونه و نخبگان و کارآفرینان، افتتاح نمایشگاه دستاورد های آموزش فنی و حرفه ای، بازدید مسئولین شهرستان از کارگاه های آموزشی مرکز ، بازدید از خانواده معظم شهدا، ایثارگران و جانبازان، مراسم غبار روبی از مزار شهدا ، برپایی نمایشگاههایی از دستاوردهای کارآموزان، دعوت از دانشگاه ها و مراکز عالی جهت بازدید از مراکز در هفته مهارت به منظور آشنایی بیشتر دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی با آموزش های فنی و حرفه ای و کسب مهارت از دیگر برنامه های گرامی داشت هفته مهارت در شهرستان رودسر بود .
,,
رئیس مرکز فنی و حرفه ای شهرستان رودسر خاطر نشان کرد: در این هفته باید تلاش شود تا مخاطبان و گروه های هدف با رسالت سازمان بیشتر آشنا شوند و عملکرد ها و زحمات و تلاش های صورت گرفته در راستای خدمت به مردم شریف شهرستان چه در بخش دولتی و بخش غیر دولتی با کیفیت بیشتری به مخاطبان ارایه گردد.
]
ارسال دیدگاه