مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) تفت:
مددجویان کمیته امداد تفت ۴۱۶ متر مربع فرش نفیس بافتند
مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان تفت از بافت 416 مترمربع فرش نفیس دستباف توسط قالی بافان تحت حمایت این نهاد در سال 92 خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از یزدرسا ، مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان تفت با بیان این مطلب افزود: فرشبافی یکی از هنرهای اصیل ایرانی و طرح و نقش آن آمیخته با فرهنگ کهن ایرانی و الهام گرفته از طبیعت است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, یزدرسا,«محسن علیزاده» اظهار داشت: این نهاد مقدس در راستای اشتغالزایی مددجویان تحت حمایت با پرداخت وام، تحویل مواد اولیه و ارائه خدمات مشاوره ای سعی نموده است هنر صنعت فرشبافی را حمایت و در جهت توسعه آن اقدام نماید.
وی اضافه کرد: قالی بافان تحت حمایت این نهاد با تلاش و کوشش خود توانستند این فرشهای دستباف با طرح و نقش بسیار زیبا تولید و روانه بازار فروش نمایند.
علیزاده افزود: این مددجویان قالیباف از فروش این میزان فرش مبلغ یک میلیارد و۸۰۰ میلیون ریال درآمد کسب نمودند.
گفتنی است ۹۰ مجری طرح خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) تفت در رشته قالیبافی در ۹۰ کارگاه با سرانگشتان خود فرشهایی با نقش و نگار زیبا و ماندگار می بافند.
انتهای پیام/
«محسن علیزاده» اظهار داشت: این نهاد مقدس در راستای اشتغالزایی مددجویان تحت حمایت با پرداخت وام، تحویل مواد اولیه و ارائه خدمات مشاوره ای سعی نموده است هنر صنعت فرشبافی را حمایت و در جهت توسعه آن اقدام نماید.
,وی اضافه کرد: قالی بافان تحت حمایت این نهاد با تلاش و کوشش خود توانستند این فرشهای دستباف با طرح و نقش بسیار زیبا تولید و روانه بازار فروش نمایند.
,علیزاده افزود: این مددجویان قالیباف از فروش این میزان فرش مبلغ یک میلیارد و۸۰۰ میلیون ریال درآمد کسب نمودند.
,گفتنی است ۹۰ مجری طرح خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) تفت در رشته قالیبافی در ۹۰ کارگاه با سرانگشتان خود فرشهایی با نقش و نگار زیبا و ماندگار می بافند.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه