معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار یزد:

مشکل خاصی در ثبت نام متقاضیان دریافت یارانه وجود ندارد

مشکل خاصی در ثبت نام متقاضیان دریافت یارانه وجود ندارد
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار یزد گفت: با توجه به زیر ساختهای خوبی که استان یزد در زمینه فناوری اطلاعات دارد، مشکل خاصی در فرآیند ثبت نام متقاضیان دریافت یارانه ها در این استان وجود ندارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از یزد رسا ، عباسعلی رضایی یکشنبه شب با حضور در برنامه تلویزیونی شبهای تابان که به صورت زنده از شبکه تابان پخش می شد، اظهار داشت: ثبت نام افراد متقاضی دریافت یارانه ها، از طریق اینترنت منازل، دفاتر پیشخوان خدمات دولت، دفاتر ICT روستایی، پست، پست بانک و کافی نت ها امکانپذیر است.
وی افزود: خوشبختانه استان یزد از زیرساختهای خوبی در زمینه فناوری اطلاعات، برخوردار می باشد و پهنای باند اینترنت استان هم مناسب است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار در بخش دوم سخنان خود با اشاره به اجرا نشدن بخشی از مرحله اول قانون هدفمند کردن یارانه ها به ویژه در بخش های سلامت، اشتغال و تولید، گفت: استقبال خوبی از سوی مردم استان در بحث انصراف از دریافت یارانه ها صورت گرفته است.
رضایی همچنین از کسانی که با انصراف از دریافت یارانه در عمران و توسعه کشورمان، مشارکت می کنند قدردانی نمود.
این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنان خود, نظام اداری را یکی از زیرساخت های توسعه کشور دانست و تصریح کرد: سرمایه انسانی توانمندی در استان یزد، وجود دارد.
معاون استاندار اهمیت بحث آموزش برای کارکنان دولت را یادآور شد و اظهار امیدواری کرد: با توجه به سند جامع توسعه علمی کشور، شاهد بروز اتفاقات خوبی در حوزه منابع انسانی باشیم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, یزد رسا,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه