خطیب نماز جمعه اهل سنت بستک:

گناه موجب ذلت و سقوط اخلاق در جامعه است

گناه موجب ذلت و سقوط اخلاق در جامعه است
خطیب نماز جمعه اهل سنت بستک با بیان اینکه در جامعه بی حجابی دیگر قباحت و زشتی ندارد، افزود: گناه موجب ذلت انسان و سقوط اخلاق در جامعه می گردد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانگیریه، سید محمد یوسف حسینی نژاد خطیب نماز جمعه اهل سنت بستک در خطبه های این هفته نماز جمعه گفت: مهمترین چیزی که قرآن ما را به آن ملزم می سازد پرهیز و اجتناب از گناه است زیرا گناه موجب ذلت انسان و سقوط اخلاق در جامعه است و انجام بی پروا گناه و نافرمانی از دستورات خداوند باعث هلاکت اقوام در گذشته شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانگیریه,

 

,

خطیب نماز جمعه اهل سنت بستک عنوان کرد: خداوند انجام یا ترک بعضی افعال را حرام دانسته است که رعایت نکردن آنها، زیان رساندن به خود و جامعه است. عبادت خداوند برای خود انسان و جامعه اسلامی است و به نفع آنهاست و ترک آنها نیز باعث متضرر شدن انسان و جامعه می گردد زیرا خداوند نیازی به عبادات ما ندارد.

,

 

,

وی بیان کرد: انسانها موظف به اطاعت از فرامین و دستورات خداوند هستند و نافرمانی آنها موجب خشم و غضب خداوند می گردد و صبر خداوند زیاد است ولی اگر از حد خود تجاوز کند عذاب های خداوند به روش های گوناگون ظاهر می گردد و مسبب این عذاب نیز زیاده روی در گناه است و انسان در صورت فاصله گرفتن از خداوند منبع شر و بدی می گردد و تقوا و پرهیزگاری می تواند انسان را نجات دهد و باید با یاد و اطاعت از خداوند، به او نزدیکتر شویم تا از گناه فاصله بگیریم.

,

 

,

حسینی نژاد تاکید کرد: در جامعه انسان با حیا از انجام گناهان علنی پرهیز می کند و اگر انسانها در خفا و آشکار از گناه دوری کردند و خداوند را حاضر و ناظر بر اعمال خود بدانند آن ارزشمند است.

,

 

,

خطیب نماز جمعه اهل سنت بستک در ادامه عنوان کرد: در جامعه بی حجابی دیگر قباحت و زشتی ندارد و خداوند را شکر، که حجاب هنوز قباحت و زشتی تلقی نمی گردد لذا فقط گناه لذت دارد بلکه اعمال خوب نیز به انسان آرامش و شادی واقعی و نه لحظه ای می دهد.

,

 

,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه