امام جمعه محمدیار:

غرب حقوق بشر را ضایع کرد

غرب حقوق بشر را ضایع کرد
خطیب جمعه محمدیار رفتارهای دوگانه غرب در حمایت از گروه های تکفیری و ممافقان را آبروریزی سیاسی عنوان کرد که باعث ضایع شدن حقوق بشر شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سولدوز خبر، حجت الاسلام حسین منیری در خطبه های امروز نماز جمعه شهر محمدیار با تسلیت گفتن شهادت امام جعفرصادق(ع) مؤسس مکتب جعفری با تأکید بر لزوم اتحاد بین مسلمانان گفت: اکنون با وجود تروریست ها که کشورهایی مثل عربستان از آنها حمایت می کنند و هدفشان نابود کردن اسلام است، اتحاد بین مسلمانان یک ضرورت واجب است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سولدوز خبر,

 

,

خطیب جمعه محمدیار با اشاره به در پیش بودن روز جهانی حقوق بشر مسلمین (14 مرداد)، حمایت غرب از گروهک های تروریستی به ویژه منافقین که حداقل 17 هزار شهروند ایرانی را به قتل رساندند و همچنین به سبب حمایت از رژیم عربستان که مدت طولانی است مشغول بمباران مناطق مسکونی یمن و مسئول کشتار زنان و کودکان این کشور فقیر است و تقسیم کردن تکفیری ها به "تروریست خوب، تروریست بد"، رفتار دوگانه غرب را مایه آبروریزی دانست و افزود: غرب، حقوق بشر را ضایع کرده است.

,

 

,

وی نشست اخیر منافقین در فرانسه که با حضور "ترکی الفیصل" مقام سابق سعودی برگزار شد را به شدت محکوم کرد و گفت: آنها آشکارا خون 17 هزار شهید ایرانی که به دست منافقان کشته شدند را نادیده می گیرند و گروهک مجاهدین خلق را از لیست سیاه خارج می کنند و این به معنای نادیده گرفتن حقوق بشر است.

,

 

,

امام جمعه محمدیار حتی رفتارهای تحریک آمیز و گستاخانه عربستان در مقابل ایران و سایر کشورهای منطقه را به خاطر دیدن چراغ سبز از طرف آمریکا و دولت های غربی ارزیابی کرد و ادامه این رفتارهای تنش زا را باعث تسریع در فروپاشی نظام پادشاهی سعودی برشمرد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه