امام جمعه ساوه بیان کرد؛
ارائه آرمانی ترین مدل حکومت اسلامی توسط امام جعفر صادق(ع)
امام جمعه ساوه گفت: امام جعفر صادق(ع) در حوزه سیاست و کشورداری نیز امام جعفر صادق(ع) آرمانی ترین مدل حکومتی را مطرح و به بشریت معرفی کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نارخبر، مراسم سخنرانی و عزاداری به مناسبت شهادت امام جعفر صادق(ع) احیاگر مذهب شیعه در صحن امامزاده سید اسحاق (ع) ساوه با حضور مردم ولایی برگزار شد.
حجت الاسلام سیدابراهیم حسینی امام جمعه ساوه در این مراسم گفت: امام جعفر صادق(ع) موسس دانشگاه فرهنگ اسلامی و احیاگر مذهب شیعه بود که در طول عمر با برکت خود هزاران دانشمند را در علوم و فنون مختلف تربیت کردند.
وی افزود: به خاطر فعالیت های تاثیرگذار امام ششم در دوران خفقان عباسی، مذهب شیعه را به نام مذهب جعفری میشناسند و برکات آن تلاش ها تا امروز ادامه دارد.
حسینی با اشاره به تهاجم فرهنگی دشمنان بیان کرد: یکی از راهکارهای این امام همام در دوران خفقان گسترش علوم دینی و مبارزات فرهنگی بود و دین مبین اسلام ترویج یافت.
وی تصریح کرد: در حوزه سیاست و کشورداری نیز امام جعفر صادق(ع) آرمانی ترین مدل حکومتی را مطرح و به بشریت معرفی کرد.
امام جمعه ساوه ادامه داد: ایشان تفکر تبیعت از ولی فقیه را در همان دوران به عنوان شاخص ترین فعالیت سیاسی مطرح کردند و به مردم دستور میدادند که از سلاطین و طاغوت تبعیت نکنند و مستضعفین را آگاه کردند.
وی با اشاره به نمونه ای از سخنان امام ششم گفت: امام جعفر صادق (ع) فرمودند«اگر در عصر خویش از حضور معصوم(ع) برخوردار بودید وظیفه شما تبعیت از اوامر و نواهی معصوم است و در غیر این صورت تنها جایگزین شایسته و خلف صالح برای معصوم(ع) وجود نعمت ولی فقیه است».
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه