گزارشی از مهرورزی دانشجویان ایلامی در اردوهای جهادی؛

گر دست فتاده ای بگیری مردی!

گر دست فتاده ای بگیری مردی!
دانشجویان جهادگر ایلامی در حلم گرمای تابستان، ترسیمی عملی از مهربانی و مهرورزی و نوع دوستی را در قاب دل های فرزندان خانواده های مناطق محروم استان می نشانند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایلام رصد، دانشجویان جهادگر بسیج دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی پارسیان ده روزی است در روستای محروم هفت چشمه استان ایلام برای خانواده های محروم این روستا مشغول ساخت سرویس بهداشتی می باشند. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ایلام رصد,

این دانشجویان با تمام وجود و از سر اخلاص مردی و مردانگی را در عمل به تصویر کشیده اند، جهادگرانی که فی سبیل الله برای شادکردن دل مردم، از خوشی و استراحت خود گذشته اند تا در حلم گرمای تابستان، ترسیمی عملی از مهربانی و مهرورزی و نوع دوستی را در قاب دل های فرزندان خانواده های این مناطق محروم داشته باشند.

,

گروه های جهادی دانشجویی درست است که بضاعت مالی اندکی در اختیار دارند اما آنچه را که با عمل و فعالیت انسان دوستانه و خالصانه خود انجام می دهند ثمره ای بس بزرگ در قلب و روح کسانی دارد که در این مدت کم با جهادگران اردوهای جهادی هم کلام و همنشین هستند.

,

 

,

, ,

, , , , ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه