خواب آلودگی راننده حادثه آفرید/
یک دستگاه خودروی سواری سمند در محور قوچان فارج واژگون شد
صبح امروز و به دلیل خواب آلودگی راننده، یک دستگاه خودروی سواری سمند در محور قوچان فارج واژگون شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قوچان خبر، در ساعت ۶:۲۵ صبح امروز یک دستگاه خودرو سمند در محور قوچان فاروج در اثرخواب آلودگی راننده، واژگون شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قوچان خبر,پس از اعلام این حادثه بلافاصله تیم عملیاتی پایگاه امامزاده ابراهیم(ع) جمعیت هلال احمر به محل حادثه اعزام و چهار مصدوم این حادثه توسط عوامل اورژانس، هلال احمرفاروج و هلال احمرقوچان به مرکزدرمانی فاروج منتقل شدند.
,براساس آمار اعلام شده از سوی دادستان قوچان، در سال 1394 هزار و 61 پرونده تصادفات تشکیل شد که حدود 37 مورد از این موارد فوتی بوده و نقش عامل انسانی در این حوادث بسیار زیاد است.
,همچنین براساس آخرین ارزیابی های انجام شده توسط پلیس راه قوچان، 65 درصد تصادفات در محور های مواصلاتی این شهرستان ناشی از خواب آلودگی راننده می باشد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه