شنبه فراموش ناشدنی در قائمشهر!

شنبه فراموش ناشدنی در قائمشهر!
فارغ از دیپلماسی معمول در محافل رسمی کشور، بالاخره یک نفر باید بیت امام(ره) را در مقام پاسخ‌گویی نشانده و حرف دل مردم دردمند جامعه اسلامی را بی‌پرده و صریح به گوش آنان می‌رساند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، سخنرانی سیدعلی خمینی، یادگار ارزنده مرحوم حاج سیداحمد خمینی در شهرستان قائمشهر، متن و حواشی جالب و مهمی داشت که به نظر در تاریخ معاصر ایران ثبت خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

آن چه که آیت‌الله معلمی، پیش از سخنرانی سیدعلی بر زبان آورد و هم آن چه او در پاسخ آن عالم شمالی بیان کرد حرف‌هایی بود که بالاخره باید یک روز به طور رسمی اظهار می‌شد و برهه‌ای خاکستری از فضای تاریخ انقلاب را برای همیشه روشن می‌ساخت.

آیت‌الله علی معلمی، معروف به ابوالشهیدین، امام جمعه انقلابی شهرستان قائمشهر، نماینده مبارز مردم مومن دیار علویان در مجلس خبرگان رهبری است. او همان پیر فرزانه‌ای است که خار چشم ایادی انگلیس قرار داشته و در ایام رقابت‌های مجلس خبرگان، همواره مشمول بغض سیاه عناصر خودباخته و معاند و فتنه‌گر بوده است.

آن‌چه که آیت‌الله معلمی در شنبه گذشته به زبان آورد حرف‌ها، درددل‌ها و ابهاماتی بود که در سال‌های اخیر به خصوص پس از فتنه شوم 88 در فضای غبارگرفته جامعه طنین‌انداز گشت و روح و جان دلسوزان مخلص و صدیق انقلاب و ولایت فقیه را همواره ملتهب ساخته بود.

فارغ از دیپلماسی معمول در محافل رسمی کشور، بالاخره یک نفر باید بیت امام(ره) را در مقام پاسخ‌گویی نشانده و حرف دل مردم دردمند جامعه اسلامی را بی‌پرده و صریح به گوش آنان می‌رساند. در این راستا سخنان پرسش‌گرانه و البته محترمانه آیت‌الله معلمی، گامی تاریخی در جهت شفاف‌سازی ابهامات موجود نسبت به مواضع بیت حضرت روح‌الله در قبال آرمان‌های نظام مقدس اسلامی محسوب می‌شود که طرح شجاعانه آن جای بسی قدردانی دارد.

در این سو اما پاسخ‌های صریح و شفاف نوه حضرت امام(ره) نیز در نوع خود بی‌سابقه و بسیار روشنگرانه بود و چون آبی بر آتش زیر خاکستر فتنه و نفاق فرود آمد. سیدعلی آقای خمینی با اذعان به تلاش دشمنان قسم خورده اسلام و انقلاب برای رو در رو قرار دادن برادر بزرگ او یعنی سیدحسن خمینی با رهبر معظم انقلاب، ضمن تأیید تلویحی بیانات آیت‌الله معلمی و صحه بر نگرانی‌های جامعه انقلابی، تأکید کرد که:«خبر دارم عده‌ای در خارج برنامه‌ریزی دارند با اغراض سیاسی برادرم را از رهبری جدا کنند. هیچ‌گاه از فرزندان خمینی(ره) یک کلام هم در تضعیف رهبری نخواهید شنید.»

تصریح سیدعلی خمینی بر وجود ارتباط صمیمانه او و برادرانش با مقام معظم رهبری و هماهنگی در مواضع و مبانی فکری، علاوه بر ایجاد مسرت و امید در دل مومنان حقیقی انقلاب، سایه یأس را بر سر کوته فکرانی گستراند که به زعم خود تلاش داشته و دارند تا با استفاده از قدرت رسانه‌های متخاصم خارجی و گاه داخلی، صف یادگاران حاج احمد را از صف رهبر انقلاب و خمینی زمان، جدا نشان بدهند.

آن چه که شنبه گذشته در قائمشهر اتفاق افتاد را باید به فال نیک گرفت و هم از عالم جلیل‌القدر مازندران حضرت آیت‌الله معلمی که بی‌اعتنا به رودربایستی‌های کسالت‌آور و مخدر مرسوم در مناسبات رسمی، صدای رسای مردم و خانواده‌های شهدا شدند تشکر و تقدیر کرد و هم از آسید علی خمینی، این میهمان ارجمند خطه لاله‌گون مازندران که حمایت جانانه و تاریخی بیت امام راحل از ولی فقیه دوران را به گوش همگان رساند.

بدخواهان نظام و انقلاب اسلامی، این جمله سیدعلی خمینی را آویزه گوش خود سازند: «برخلاف تبلیغات دشمن، نطام محکم‌تر از قبل پیش می‌رود و در 200 سال گذشته دوره‌ای قدرتمندتر از امروز به رهبری آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای نداشته‌ایم.»
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه