نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد؛
لزوم توسعه شبکه ریلی کشور/ مجوز احداث پتروشیمی در سبزوار صادر شده است
نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی گفت: برای کاهش تصادفات باید شبکه ریلی کشور را توسعه دهیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازبصیر سبزوار، رمضانعلی سبحانی فر شب گذشته در جمع خبرنگاران با اشاره به به تلفات جاده ای در تصادفات اخیر و آمار بالای تصادفات جاده ای اظهارداشت: عوامل مختلفی از جمله کیفیت خودرو ها ،عدم آموزش صحیح رانندگان و عدم رعایت استانداردهای جاده ای عوامل موثر در تصادقات جاده ای کشور است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بصیر سبزوار,وی با اشاره به ایمن بودن حمل و نقل ریلی تاکید کرد: آنچه می تواند در کاهش تصادفات کمک موثری کند توسعه شبکه ریلی کشور است.
,نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بیشترین تردد در جهان نیز از طریق همین شبکه انجام می گیرد تاکید کرد: دولت باید تمام همت خود را برای افزایش و توسعه این بخش از حمل و نقل به کار گیرد.
,سبحانی فر ادامه داد: بودجه مناسبی برای این بخش در نظر گرفته شده اما برای رسیدن به نقطه مطلوب زمان لازم است.
,وی همچنین در خصوص کاهش تعطیلات و تغییر تعطیلات آخر هفته بیان داشت: تعطیلات آخر هفته ما ریشه در اعتقادات داشته و نمی توان آنرا تغییر داد.
,نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ایران در بین کشورهای با روزها تعطیلی رسمی بالا است ابراز داشت: متاسفانه تعطیلات آخر هفته کشور ما با کشورهای اروپایی در کنار هم قرار گرفته است که عملا روزهای تعطلیل بین کشورها بیشتر نیز می شود.
,وی همچنین به طرح پتروشیمی سبزوار اشاره کرد و افزود: در حال حاضر مجوز برای این طرح صادر شده اما مسئله مهم عدم وجود سرمایه لازم است.
,سبحانی فر ادامه داد: چندین جلسه با سرمایه گذاران خارجی و داخلی علاقه مند برای سرمایه گذاری در این حوزه برگزار شده است که مهمترین آنها جلسه با شرکت های آلمانی و چینی است.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه