فرماندار ماهشهر خبر آتش سوزی پتروشیمی بوعلی سینا را تکذیب کرد؛
مدیرعامل پتروشیمی بوعلی سینا قبل از بروز حادثه، دچار ناراحتی قلبی شد
فرماندار ماهشهر با تکذیب خبر آتش سوزی مجدد در پتروشیمی بوعلی گفت: در حین تعمیرات مادهای مانند بنزین سرد روی دست کارگران ریخت که حتی کارگران نیاز به درمان ندارند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رهیاب:فرماندار ماهشهر با تکذیب خبر آتش سوزی مجدد در پتروشیمی بوعلی گفت: در حین تعمیرات مادهای مانند بنزین سرد روی دست کارگران ریخت که حتی کارگران نیاز به درمان ندارند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب,منصور قمر در گفتگو با رهیاب با بیان اینکه خبر آتش سوزی مجدد در پتروشیمی بوعلی سینا کذب است، اظهار داشت: این واحد پتروشیمی در دوره تعمیرات است و در حین تعمیر مادهای روی دست کارگران افتاده است.
, منصور قمر در گفتگو با رهیاب با بیان اینکه خبر آتش سوزی مجدد در پتروشیمی بوعلی سینا کذب است، اظهار داشت: این واحد پتروشیمی در دوره تعمیرات است و در حین تعمیر مادهای روی دست کارگران افتاده است.,فرماندار ماهشهر گفت: این مواد مانند بنزین سرد است و هیچ اتفاق خاصی برای کارگران رخ نداد. حتی نیاز به درمان در این باره وجود ندارد.
, فرماندار ماهشهر گفت: این مواد مانند بنزین سرد است و هیچ اتفاق خاصی برای کارگران رخ نداد. حتی نیاز به درمان در این باره وجود ندارد.,وی افزود: مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوعلی سینا صبح امروز و قبل از بروز این حادثه دچار ناراحتی قلبی شد و ربطی به این موضوع ندارد.
, وی افزود: مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوعلی سینا صبح امروز و قبل از بروز این حادثه دچار ناراحتی قلبی شد و ربطی به این موضوع ندارد.]
ارسال دیدگاه