مدیر مرکز آموزشی پژوهشی درمانی کوثر سمنان خبرداد:
حال عمومی 31 مصدوم تصادف محور گردنه آهوان خوب است
مدیر مرکز آموزشی پژوهشی درمانی کوثر سمنان گفت: درحادثه برخورد یک دستگاه اتوبوس با یک دستگاه کامیون در مسیر گردنه آهوان 31 زائر مجروح شدند که حال همگی خوب است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر فرشید فریور مدیر مرکز آموزشی پژوهشی درمانی کوثر سمنان در گفتگو با خبرنگار مرآت از تصادف یک دستگاه اتوبوس حامل زائران پاکستانی در محورآهوان خبرداد و گفت: درحادثه برخورد یک دستگاه اتوبوس حامل زائران پاکستانی با یک دستگاه کامیون در مسیر گردنه آهوان 31 زائر مجروح شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت ,وی در ادامه افزود: در دقایق اولیه حادثه نیروهای اورژانس 115 و هلال احمردر صحنه حاضر شده و به وسیله آمبولانس، مصدومان را به مرکز آموزشی پژوهشی درمانی منتقل و عملیات درمانی آغاز شد.
,فریور با اشاره به اینکه در همه مراحل درمانی حضور پزشکان و عوامل پزشکی در کنار بیماران آرامش خاصی به سانحه دیدگان داد، اظهار کرد: خوشبختانه تاکنون هیچ زائری در این حادثه فوت نکرده است و زائران مصدوم به این مرکز انتقال داده شده اند.
,وی همچنین تصریح کرد: ساعاتی پس از انتقال مصدومان به بیمارستان اغلب مصدومان بصورت سرپایی مداوا و از مرکز آموزشی پژوهشی درمانی کوثر مرخص شدند و تنها سه نفر از بیماران جهت ادامه مداوا در این مرکز بستری شدند.
,مدیر مرکز آموزشی پژوهشی درمانی کوثر با بیان اینکه آسیب جدی به زائران پاکستانی وارد نشده است و جای نگرانی وجود ندارد، گفت: با توجه به شرایط ویژه که جهت زائران پاکستانی بوجود آمده بود در مکانی که به این منظور مهیا شده بود اسکان داده شده و مورد پذیرایی قرار گرفتند.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه