فرمانده سپاه امیدیه؛

طرح بسیج سازندگی باعث آسان کردن تحریم ها می شود

طرح بسیج سازندگی باعث آسان کردن تحریم ها می شود
فرمانده سپاه امیدیه اظهار داشت:باید تهدید ها ی دشمن را به فرصت تبدیل کنیم.انگیزه و فرهنگ سازی در ایجاد خطوط موازی فعالیت های سازندگی و اقتصادی ,می تواند راه مقابله با عناد ورزی دشمنان کشور اسلامی,از جمله عبور کردن از تحریم ها را آسان کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از امید نیوز:فرمانده سپاه ناحیه امیدیه طرح بسیج سازندگی را ایستادگی در مقابل دشمن افزایش تولیدات کم هزینه دانست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, امید نیوز,

 

,

, ,


سرگرد سید کریم جهانگرد بیان کردند:بسیج سازندگی با جمعی از قشر خودجوش ,باشور و نشاط,داوطلبین بسیج مردمی در قالب گروه های جهادی ,و با منویات مقام معظم رهبری ,و همچون نهاد جهاد سازندگی در ابتدای سال های اول انقلاب اسلامی که با شور و هیجان فرهنگی ,دینی و تلاش جهادی و معنوی ,به کمک مردم محروم می شتافتند ،امروز هم در در جهت رفع محرومیت ها ,در همه سطوح کشور که امکان آن محیا باشد گام بر می دارد.

,
,


ایشان یکی از اهداف و انگیزه های  بسیج سازندگی را فرهنگ سازندگی دانستند و افزودند:انگیزه و فرهنگ سازی در ایجاد خطوط موازی فعالیت های سازندگی و اقتصادی ,می تواند راه مقابله با عناد ورزی دشمنان کشور اسلامی,از جمله عبور کردن از تحریم ها را آسان کند.

,
,


وی در ادامه افزودند:ما می توانیم بر اساس رهنمود مقام معظم رهبری و حضور مردم و با این انگیزه و فرهنگ سرمایه معنوی,باور کردن استعدادها,ایستادگی در مقابل دشمن,تلاش با روحیه جهادی,تهدید ها را به فرصت تبدیل کنیم.

,
,


فرمانده سپاه ، شهرستان امیدیه را در بحث بسیج سازندگی یکی از شهر هافعال و رو به پیشرفت دانست و بیان کردند: بسیج سازندگی ناحیه مقاومت امیدیه اقدام به راه اندازی و ایجاد 20 واحد صنایع کوچک تبدیلی و تکمیلی فراوری لبنیاتی وهمچنین احداث ساختمان سازی و تهسیلات وام به تعداد 211 نفر کرده است.

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه