مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری البرز:

طرح های هنرمندان بانوان استان البرز حمایت می شود

طرح های هنرمندان بانوان استان البرز حمایت می شود
بی بی عصمت سرفرازی گفت: اگر هنرمندان ارتباط منسجمی با دبیرخانه کار گروه بانوان و خانواده داشته باشند این اعلام آمادگی را می کنیم که ازبرخی طرح ها و برنامه هایی که توسط دستگاه های متولی این امر مورد بی مهری قرار گرفته است حمایت کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بی بی عصمت سرفرازی  مشاور استاندار و مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری البرز در گفتگو اختصاصی با  نگارانه  در خصوص ولنگاری فرهنگی گفت: موضوع بحث مقام معظم رهبری صرفا به حوزه زنان بر نمی گردد اگر بحث حجاب و عفاف مطرح می شود بخشی از آن را جامعه زنان در بر می گیرد ولی در حوزه عفاف این باور را دارم که بالاخره جامعه مردان ما هم مستثنی نیستند و موضوع عفاف به هر دو قشر زنان ومردان برمی گردد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نگارانه, ,

وی ادامه داد: گزارش ها و مباحث مختلفی که در سطح جامعه در حوزه اجتماعی و فرهنگی منتشر می شود مطلوب و مورد رضایت مقام معظم رهبری نیست که مسلما تذکرات و بیاناتی که ایشان مطرح نمودند دستگاهها و متولیان امر حوزه فرهنگ و اجتماعی را به بررسی و تحلیل وا داشت .

,

سرفرازی افزود: اگر برنامه ریزی برای گروه های مختلف صورت می گیرد گروه هدف را هم در این برنامه ریزی ها مشارکت دهیم به ویژه در بحث حجاب که نسل جوان از آگاهی و بینش برخوردار هستند تا بتوانیم به جوانان اعتماد کنیم که در برنامه ریزی ها و سیاست گذاری ها و حتی اجرای برنامه ها از آنها استفاده کنیم.موضوع حجاب وعفاف صرفا برای امنیت بخش خاصی از جامعه نیست بلکه اولین گروه هدف که می تواند از این موضوع برخوردار شوند خود جوانان و دختران جوان هستند.

,

وی گفت: ما در کارگروهی با نام کارگروه بانوان و خانواده که داریم مشاور مدیر کل فرهنگ و ارشاد، مشاور حوزه هنری، دستگاه های مختلف فرهنگی و هنری عضو کارگروه هستند و مسلما اگر طرح یا برنامه ای در این کارگروه مطرح شود بررسی خواهیم کرد و به آن پاسخ خواهیم داد. استانداری یک دستگاه نظارتی و سیاست گذاری است و  قاعدتا اجرا و برنامه ریزی در حوزه های تخصصی به خود دستگاه ها بر می گردد.

,

سرفرازی تاکید کرد: در کار گروه بانوان و خانواده هنرمندان تئاتر که در حوزه زنان و خانواده کار کردند در چند جلسه مورد تشویق و ترغیب قرار گرفتند. یکی از هنرمندان فیلم ساز در رابطه با زنان و مادران جانباز طرحی را ارائه داد در کار گروه مصوب شد و اعتبار طرح در حال پیگیری است که ان شاءالله بتوانیم صبوری  و تلاش و زحماتی را که مادران و همسران جانباز و شهدای ما در استان می کشیدند را به تصویر بکشیم. اگر هنرمندان ارتباط منسجمی با دبیرخانه کار گروه بانوان و خانواده داشته باشند این اعلام آمادگی را می کنیم که ازبرخی  طرح ها و برنامه هایی که توسط دستگاه های متولی این امر مورد بی مهری قرار گرفته است حمایت کنیم.

,

وی در پایان تاکید کرد: حوزه زنان و خانواده استانداری حوزه اجرایی برای برگزاری همایش ها و برنامه های اجرایی نیست اما در کلیه فرمانداری ها و شهرداری ها برنامه های متعددی برقرار خواهد بود از جمله در مشکین دشت همزمان با روز عفاف و حجاب چندین همایش و کارگروه آموزشی برگزار شد، من تاکیدم بر این است که از همایش ها کاسته شود اما دربحث کارگروه های آموزشی و ارتقاء بینش و آگاهی زنان به خصوص ماداران و دختران جوان کار صورت بگیرد که ما  بخشی از این فعالیت ها را به سازمان های مردم نهاد سپردیم با توجه به شناسایی 50سازمان مردم نهاد فعال در حوزه زنان  و خانوداه  بسیاری از فعالیت هایی را که در حوزه زنان و خانوده  از جمله برنامه های روز دختر توسط سازمان های مردم نهاد  انجام خواهد بود. کانون های فرهنگی و اجتماعی فعال در حوزه زنان وخانواده داریم که کار آن ها بیشتر در بخش آموزش متمرکز است چون باور داریم که ارتقاء توانمندی های زنان  با آموزش امکان پذیر هست و ارتقاء آگاهی است که می تواند جلوی بسیاری از مسائل و مشکلات را بگیرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه