logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  2. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  3. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  4. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  5. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  6. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  7. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  8. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  9. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  10. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  11. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  12. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  13. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  14. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  15. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  16. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  17. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  18. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  19. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  20. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!

طرح مقابله با پوشاک نامتعارف به تولیدی‌ها رسید

طرح مقابله با پوشاک نامتعارف به تولیدی‌ها رسید
بازرسان اتحادیه پوشاک به منظور جمع آوری پوشاک نامتعارف به سراغ واحدهای توزیع و تولیدکنندگان این نوع پوشاک رفتند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صدا و سیما،  صدا و سیما ، بازرسان اتحادیه پوشاک با مراجعه به واحدهای تولیدی پوشاک نامتعارف به این واحدها اخطار و پوشاک تولیدی واحدهای تولیدی دارای 3 اخطار را جمع آوری کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


علاوه بر تولیدی هایی که با مشاهده بازرسان اتحادیه درب تولید را باز نکردند ، برخی تولید کنندگان این نوع پوشاک نیز با اعتراض به این طرح از اخطارها و بنرهای نصب شده اظهار بی خبری کردند.

یعقوبی رئیس واحد بازرسی اتحادیه پوشاک در خصوص این اعتراض گفت:‌ اتحادیه پوشاک به تمامی واحدهای صنفی با روشهای مختلف مانند نصب بنر، پیامک و اخطار کتبی اطلاع رسانی کرده است.

در بازدید از اکثر تولیدی های مورد مراجعه مقدار زیادی پوشاک ناهنجار مشاهده و نمونه هایی از آن ضبط شده است.
رئیس واحد بازرسی اتحادیه پوشاک در خصوص سرنوشت واحدهای تولیدی متخلف گفت: این نمونه ها پس از انتقال به اتحادیه مورد بررسی و در صورت احراز تخلف در مرحله اول همه پوشاک تولیدی این واحدها جمع آوری خواهد شد ، سپس پلمپ می شوند و در مرحله سوم جواز کسب این واحدها لغو خواهد شد.

روند رو به رشد توزیع پوشاک نامتعارف از جمله مانتوهای پشت نویسی شده ، جلوباز و شلوارهای پاره تاکنون سبب پلمپ تعداد زیادی از تولیدی ها شده است.

ابوالقاسم شیرازی در این باره می گوید: تاکنون پوشاک نامتعارف بیش از 400 واحد تولیدی و صنفی جمع‌آوری شده است.

در حالی که باور عمومی بر ورود این پوشاک نامتعارف از خارج کشور متمرکز است اما 80 درصد این نوع پوشاک در داخل کشور تولید می شود.

به نظر می رسد آشفتگی بازار پوشاک به دلیل جای خالی پوشاک متناسب با فرهنگ و عرف کشور است و پایان این غائله در دست متولیانی است که باید طراحی این نوع پوشاک را مدیریت کنند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه