logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

چین واردات زعفران ایران را ممنوع کرد

چین واردات زعفران ایران را ممنوع کرد
نایب‌رئیس شورای ملی زعفران از صادرات 35 تن زعفران به ارزش 50 میلیون دلار در سه ماهه نخست سال جاری خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از ایلنا، غلامرضا میری -نایب‌رئیس شورای ملی زعفران- در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایلنا از رکود در بازار خرید و فروش زعفران خبر داد و در پاسخ به این سوال که آیا ممنوعیت واردات زعفران در کشور چین صحت دارد یا خیر بیان داشت: چین اقدام به کشت زعفران کرده است و به همین خاطر ورود زعفران ایرانی به چین ممنوع است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

میری با اشاره به اینکه 30 درصد از زعفران تولیدی کشور در داخل مصرف می شود، در خصوص وضعیت صادرات زعفران به چین پیش ازممنوعیت و تاثیر آن درارزآوری این محصول اظهار داشت: سالانه 30تا 40تن زعفران به چین صادر می شد که با این ممنوعیت این بازار از دست رفته است؛ البته افرادی هستند که بصورت غیرقانونی اقدام به این کار می کنند که باید ریسک و خطر صادرات غیر قانونی را نیز درنظر بگیرند.

,

 میری تاکید کرد که صادرات زعفران به چین تنها در صورت پرداخت عوارض 38 درصدی که بسیار بالا است امکانپذیر است.

,

گفتنی است؛ با وجود اینکه 95 درصد زعفران جهان در ایران تولید می شود؛ اما پیش از این نیز علی حسینی-عضو شورای ملی زعفران-نسبت به توسعه کشت گلخانه‌ای زعفران در چین هشدار داده و تاکید کرد که توسعه کشت‌های گلخانه‌ای در کشوری مانند چین و تولید زعفران‌های تقلبی که عمدتا در امارات و هند تولید می‌شود خطر جدی برای این محصول استراتژیک و دارای مزیت ایرانی است؛ چراکه در کشت گلخانه‌ای زعفران، عملکرد این محصول بالا می‌رود اما به همان میزان کیفیت و قیمت تمام شده زعفران کاهشد پیدا می کند که به همین دلیل توسعه این نوع کشت برای بازار زعفران ایرانی می‌تواند خطر‌آفرین باشد.

,

همچنین طبق گفته های نایب‌رئیس شورای ملی زعفران، در سه ماهه نخست سال جاری 35 تن زعفران به ارزش 50 میلیون دلار صادر شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل تغییری نداشته است.

,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه