معاون امور تولیدی و برنامه بودجه کشور:
اجرای الگوی کشت مناسب با تکمیل طرح انتقال آب با لوله امکان پذیر است
معاون امور تولیدی و برنامه بودجه کشور عنوان کرد: اجرای الگوی کشت مناسب، نظام بهره برداری و همچنین صنایع تبدیلی مناسب تنها پس از فعال سازی طرح انتقال آب با لوله امکان پذیر است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اوشیدا سیدحمید پور محمدی در حاشیه ی بازدید از طرح انتقال با لوله به مزارع ۴۶ هزار هکتاری دشت سیستان در نشست با مسولان و نماینده مردم سیستان بیان کرد: طرح ۴۶ هزار هکتاری آب رسانی به دشت سیستان با لوله، با بهرهمندی از صندوق تولید ملی، با سرعت بالای در حال اجرا و پیشروی می باشد که در این راستا تاکنون منابع مالی طرح به صورت کامل تامین شده است.
وی با عنوان اینکه، اعتبارات طرح ۴۶ هزار هکتاری از سوی سازمان برنامه ریزی مشخص وتعیین شده است افزود: این اعتبار جز در این طرح جای دیگری مورد استفاده قرار نمی گیرد.
پورمحمدی خاطر نشان کرد: به منظور اجرای دقیق، دفتر امور آب و کشاورزی کشور در اجرای این طرح نظارت ویژه و گستردهای دارد و در این راستا میزان اعتبار را براساس میزان پیشرفت مشخص می کند.
معاون امور تولیدی و برنامه بودجه کشور ادامه داد: طرح انتقال آب با لوله به ۴۶ هزار هکتار از اراضی سیستان از محدود طرح های کشور که دارای منابع مالی کافی و تصریح در روند اجرای می باشد به شمار می رود.
وی تاکید کرد: در خصوص طرح های تولیدی دچار مشکل از طریق سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی و همکاری بانکها از طریق کارگروه تصویب مشکلات آنان مرتفع خواهد شد.
پورمحمدی در پایان اضافه کرد: طرح آب رسانی ۴۶ هزار هکتاری سیستان به عنوان یکی از طرح های بزرگ منطقه با سرعت در حال اجرا است که به زودی تکمیل و به بهره برداری خواهد رسید.
انتهای پیام/گ
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه