مدیر اوقاف و امور خیریه شهرستان رشتخوار خبر داد:
وقف 72 ساعت آب قنات و 6 هکتار زمین کشاورزی در رشتخوار
مدیر اوقاف و امور خیریه شهرستان رشتخوار از وقف 72 ساعت آب قنات، به همراه 6 هکتار زمین کشاورزی در روستای بازه عاشقان این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ذبیج الله ابراهیمی رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان رشتخوار صبح امروز در گفتگو با خبرنگار چهل ماه نیوز، با بیان اینکه زمین کشاورزی وقف شده را واقف خیراندیش قربانعلی محمدزاده برای کمک به نیازمندان در این شهرستان وقف نموده است، اظهار داشت: این زمین کشاورزی در روستای بازه عاشقان در فاصله 10 کیلوتری این شهرستان قرار دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چهل ماه نیوز,مدیر اوقاف و امور خیریه شهرستان رشتخوار همچنین از اهدا و وقف 72 ساعت آب قنات همراه با این مقدار زمین خبر داد و اذعان داشت: قنات واقع در این روستاهم اکنون به دلیل خشکسالی های چند سال اخیر خشک و بدون آب است.
,وی با بیان اینکه مساحت زمین کشاورزی وقف شده در این روستا 6 هکتار و ارزش ریالی آن 150 میلیون میباشد، بیان کرد: وقف بهترین یادگار و میراثی ماندگار از شخص واقف در دنیا و آخرتبرای او خواهد بود.
,ابراهیمی در ادامه با اشاره به اینکه وقف اقدامی خدا پسندانه که موجب گسترش نیک اندیشی و هم نوع دوستی در سطح جامعه می شود، افزود: زیبایی جامعه اسلامی به مزین بودن آن به فرهنگ باشکوه انفاق و وقف است.
,وی همچنین در ادامه نقش و رسالت اصلی اوقاف و امور خیریه را جلب اعتماد مردم به درستی و شایستگی این عمل انجام شده عنوان کرد و اظهار داشت: مردم خیر و نیک اندیش شهرستان رشتخوار همواره در تمام زمینه های انسان دوستانه و کمک به همنوعان خود اللخصوص در زمینه وقف مشارکت اعلایی داشته و همواره در این راه از هیچ تلاشی دریغ نکرده اند.
,رئیس اداره اوقاف رشتخوار یکی از افتخارات بزرگ دین مبین اسلام را توجه به نیازمندان و گسترش وقف در سطح جامعه عنوان کرد و تصریح کرد: از نظر دین مبین اسلام وقف راهگشایی برای رفع محرومیتهای مادی و معنوی در سطح جامعه بوده و یادگار جاودانهای از کرامت انسانهای پاک سرشت به پیشگاه بشریت و پیوند با آفریدگار متعال است.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه