رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری سیریک:
یک هزار و 620 متر مربع از اراضی ملی روستای گهردو سیریک رفع تصرف شد+تصاویر
رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سیریک گفت: یک هکتار و ششصد و بیست و نه متر مربع از زمین های ملی تصرف شده توسط زمین خوار در شهرستان سیریک رفع تصرف شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عنایت الله شعبانی، رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سیریک در گفتگو با خبرنگار آذینی اظهار کرد: ارزش زمین های رفع تصرف شده را 480 میلیون ریال است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عنایت الله شعبانی، رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سیریک در گفتگو با خبرنگار , آذینی , اظهار کرد: ارزش زمین های رفع تصرف شده را 480 میلیون ریال است.,وی افزود: زمین های رفع تصرف شده در سطح شهرستان را روستاهای طاهرویی، زیارت، پالور، گهردو، کوشکی دانست.
,رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری سیریک تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون در شهرستان سیریک 3 و نیم هکتار زمین های تصرف شده در شهرستان رفع تصرف شده است.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه