امام جمعه سابق کاشمر:
امامت جمعه در کاشمر، جایگاه بسیار متعالی و رفیعی دارد
امام جمعه سابق کاشمر گفت: این رفعت جایگاه امامت جمعه در کاشمر به وجود نیامده است مگر به دلیل آن نگاهی که مردم این شهرستان به ولایت، امامت جمعه و روحانیت دارند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کاشمربصیر حجت الاسلام و المسلمین سید قاسم یعقوبی امام جمعه نیشابور و امام جمعه سابق کاشمر در سخنانی در مراسمی که به منظور تجلیل از خدمات 12 ساله وی در کاشمر برگزار شده بود با بیان اینکه خاطرات بسیار خوب و خوشی از کاشمر دارد گفت: باید اعلام کنم که جایگاه امامت جمعه در کاشمر از جایگاه امامت جمعه شهرهای بزرگتر پایین تر نیست بلکه جایگاهی بسیار متعالی و بزرگ دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاشمربصیر,وی افزود: هر چند بنده برای این جایگاه، کوچک بودم اما این جایگاه به خاطر نگاه دینمدارانه و ولایتمدارانه مردم این شهرستان و ایمان و باور دینی مردم و مسئولان کاشمر یک جایگاه رفیع و منیعی دارد.
,یعقوبی خاطرنشان کرد: این رفعت جایگاه امامت جمعه در کاشمر به وجود نیامده است مگر به دلیل آن نگاهی که مردم این شهرستان به ولایت، امامت جمعه و روحانیت دارند.
,وی با قدردانی از ائمه جمعه اسبق کاشمر مرحوم آیت ا... محمدیان و حجت الاسلام و المسلمین شهمیری به انتقال خود به نیشابور اشاره کرد و گفت: همه ما سرباز نظام هستیم و بنده علی رغم علاقه ای که به کاشمر داشتم اما وقتی تشخیص مسئولان شورای سیاست گذاری ائمه جمعه بر این قرار گرفت که در شهرستان نیشابور خدمت کنم، پذیرفتم.
,امام جمعه نیشابور تصریح کرد: همه ما باید راه امام راحل(ره) و شهدا را ادامه دهیم و بدانیم که وظیفه بزرگ حمایت از نظام مقدس جمهوری اسلامی را بر عهده داریم.
,یعقوبی همچنین از همه مردم، مسئولان و اعضای ستاد نمازجمعه کاشمر که در دوران 12 ساله حضور وی همکاری صمیمانه ای داشتند تشکر و قدردانی کرد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه