در طی سفر رئیس جمهور ایران به جمهوری آذربایجان؛

روحانی و پوتین در خصوص برنامه‌های نظامی با یکدیگر مذاکره می‌کنند

روحانی و پوتین در خصوص برنامه‌های نظامی با یکدیگر مذاکره می‌کنند
طی دیدار سه طرفه حسن روحانی، ولادیمیر پوتین و الهام علی اف که در روزهای آینده در شهر باکو انجام خواهد گرفت، دیدار دو طرفه پوتین و روحانی همچنین مذاکره همکاری های نظامی و فنی دو کشور ایران و روسیه نیز در نظر گرفته شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آناج، طبق اعلام دیمیتری پسکوف دبیر مطبوعاتی ریاست جمهوری روسیه به روزنامه  “İzvestiya”، خبری مبنی بر مذاکرات رؤسای جمهوری ایران و روسیه در زمینه همکاری های نظامی - فنی منتشر شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

بنا به گزارش منتشر شده روز چهارشنبه از سوی سرویس مطبوعاتی کرملین، در طی دیدار سه طرفه حسن روحانی، ولادیمیر پوتین و الهام علی اف که در روزهای آینده در شهر باکو انجام خواهد گرفت، دیدار دو طرفه پوتین و روحانی همچنین مذاکره همکاری های نظامی و فنی دو کشور ایران و روسیه در نظر گرفته شده است.

,

شایان ذکر است؛ مسائل مربوط به سیاست های بین المللی و منطقه ای، به ویژه چشم اندازهای همکاری موثر در بخش انرژی و حمل و نقل در دیدار سه رئیس جمهور مورد بررسی و گفتگو قرار خواهد گرفت.

,

نشریه “İzvestiya” در خبر منتشر کرده، با اشاره به گسترش همکاری های نظامی ایران و روسیه، علت مذاکره نظامی دو رئیس جمهور را رغبت طرف ایرانی به استفاده از سلاح های تکنیکی روسیه عنوان کرده است.

,

همچنین این نشریه، بالا بردن تعامل دو طرفه را تا برگزاری آموزش های مشترک در این زمینه را نیز ادعا نموده است.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه