احداث جاده دسترسی امیریه به ابزار مهدی 35 درصد پیشرفت دارد
شهردار امیریه از پیشرفت 35 درصدی احداث جاده دسترسی امیریه به ابزار مهدی خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک دامغان ، محمد عوض ابادیان شهردار امیریه از پیشرفت فیزیکی احداث جاده دسترسی امیریه به ابزار مهدی خبر داد و گفت: احداث جاده دسترسی امیریه به ابزار مهدی به طول ۴.۵کیلومتر و به میزان ۳۵درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک دامغان,وی افزود: با احداث این جاده شهر امیریه از بن بست جغرافیایی خارج و آرزوی دیرینه مردم فهیم شهر امیریه به یاری خداوند متعال و مساعدت مسئولین محترم براورده و بارغه امید در دل شهروندان جاری خواهدشد.
, .,عوض آبادیان با اعلام رضایت از روند اجرای پروژه یادآور شد: این پروژه از نظر عملیاتی پروژه ای در حد پروژه های ملی است که با توجه به منویات مقام معظم رهبری در راستای اهداف اقتصاد مقاومتی با توان و امکانات شهرداری و تلاش پرسنل زحمتکش شهرداری در حال انجام می باشد.
, .,وی خاطر نشان کرد: انشالله با توجه به پیشرفت قابل مشاهده، عملیات زیرسازی این پروژه محرک منطقه ای به لطف خداوند متعال تا پایان سال جاری به اتمام خواهد رسید.
, .,شهردار امیریه خاطر نشان کرد: با اجرای این پروژه علاوه بر کوتاه شدن مسیر دسترسی امیریه به طول ۱۰کیلومتر به محور ترانزیت تهران - مشهد خدمات امداد و نجات جاده ای با زمان کمتری انجام و ارتباط اهالی روستاه های منطقه تویه دروار به مرکز بخش امیراباد و محور اصفهان با سهولت بهتری انجام خواهد شد.
, .,,
انتهای پیام
, انتهای پیام,,
]
ارسال دیدگاه