مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان:

هنرمندان کمک کنند تا کتاب جشنواره رضوی چاپ شود

هنرمندان کمک کنند تا کتاب جشنواره رضوی چاپ شود
حجت الاسلام ارزانی: آثار این نمایشگاه پس از یک ماه نمایش در موزه هنر های معاصر اصفهان به مشهد مقدس رفته تا در آنجا به نمایش گذاشته شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هنرما، مدیر کل ارشاد اسلامی اصفهان در حاشیه آئین افتتاح  نمایشگاه یازدهمین جشنواره ملی جلوه های رضوی در هنر های سنتی در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به مودت همه مرم ایرات به اهلبیت ، جشنواره رضوی در سراسر کشور برگزار می شود ولی نگارگری و هنر های سنتی  چون حوزه تخصصی اصفهان است  در اصفهان برگزار می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هنرما,

وی با اشاره به آثار ارائه شده به این جشنواره گفت: در این جشنواره ۱۹۸ اثر شرکت داده شد  که از بین آنها ۹۸ اثر شایسته حضور در نمایشگاه بودند و ۱۵ اثر برگزیده امروز مورد تقدیر قرار می گیرد.

,

ارزانی اظهار داشت: جشنواره در چند حوزه مختلف از جمله  طراحی نگارگری ، نگارگری ، تشعیر ، گل و مرغ و تذهیب برگزار شده که توسط داوران حرفه ای کشور مورد داوری قرار می گیرد.

,

وی افزود: در این جشنواره برای اولین بار بر خلاف دوره های قبل که هیچ اثر مکتوبی حضور نداشت این بار تمامی آثار ده دوره گذشته را در کتابی جمع آوری کرده ایم که این کتاب می تواند آثار جشنواره را به راحتی در میان مردم بیاورد.

,

وی ضمن دعوت از مردم برای بازدید از این نمایشگاه گفت: آثار برگزیده پس از یک ماه نمایش در موزه هنر های معاصر اصفهان به مشهد مقدس رفته تا در آنجا به نمایش گذاشته شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه