امام جمعه شهرکرد:

رسالت خبرنگار، صداقت در امر اطلاع رسانی است

رسالت خبرنگار، صداقت در امر اطلاع رسانی است
امام جمعه شهرکرد گفت: خبرنگاران رسالتی را به عهده دارند و آن این است که در هنگام اطلاع رسانی آنچه که صحیح و راست بوده زا به گوش مردم برسانند و از خبر دروغ جلوگیری کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  بام ایران خبر،  حجت الاسلام محمدعلی نکونام امام جمعه شهرکرد  در خطبه های نمازجمعه به 17 مردادماه روز خبرنگار اشاره  و اظهار کرد:  خبرنگاری رسالت بزرگی است که باید با صداقت، سلامت وصحت مطالب برای تنویر افکار عمومی همراه باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر,


وی با اشاره به اینکه مسئولین باید در امر اطلاع رسانی به خبرنگاران کمک کنند و آمار صحیح را در اختیار آن ها بگذارند تصریح کرد: صداقت خبرنگار و مسئول هر دو لازمه یک جو سالم در جامعه است.

نکونام با اشاره به اینکه مسئولان واقعیات را برای مردم شفاف و صریح بازگو کنند  اذعان داشت: نظام جمهوری اسلامی دست مسئولان امانت است  و مسئولان باید  حافظ و پاسدار نظام باشند و از آن حراست و صیانت کنند.

 وی با بیان اینکه خبرنگاران جمهوری اسلامی ایران باید همه تلاش خود را بکنند که  نگذارند بیگانگان با خبرهای دروغین افکار عمومی را بهم بریزند بیان داشت:همه ما  باید مردم مراقب باشیم  تا دشمن نتواند در کشور نفوذ کند.

امام جمعه شهرکرد تصریح کرد: دشمن اصلی کشور ما آمریکاست، برخی از روی ناآگاهی می خواهند انقلاب را به دشمن بدهند.

حجت الاسلام نکونام ادامه داد: احیاء واحدهای تولیدی کوچک و متوسط با هدف پویا کردن اقتصاد و رفع بیکاری در راستای برنامه های اقتصاد مقاومتی با تلاش بیشتر مسولان دنبال شود.

وی در ادامه به سالروز تشکیل جهاد دانشگاهی اشاره کرد و گفت: تشکیل جهاد دانشگاهی برای به صحنه آوردن علم و کاربردی کردن رشد علمی و فناوری و اختراع در کشور بنیان گرفت.

انتهای پیام/530ب

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه