رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛
راه شهدای گرانقدر را با تلاش بی وفقه ادامه خواهیم داد
رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به اتفاق مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان با حضور در شهرستان صومعه سرا ، با خانواده شهید مدافع حرم “مسافر” دیدار و گفت و گو کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خوبان، رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به اتفاق مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان و هیئت همراه با حضور در شهرستان صومعه سرا ، با خانواده شهید مدافع حرم “مسافر” دیدار و گفت و گو کردند. در این دیدار صمیمی که عصر چهارشنبه ۱۳مردادماه در منزل شهید مسافر صورت گرفت، دکتر یوسف زاده چابک رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به ایثارگری ها و رشادت های شهدای والامقام مدافع حرم، حراست از آرمان های شهیدان را وظیفه تک تک آحاد مسوولان و مردم دانسته و افزود: آرامش و امنیت کشور مرهون جانفشانی ها و فداکاری های شهدا و جانبازان است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خوبان,رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان اظهار امیدواری کرد راه شهدای گرانقدر را با تلاش بی وفقه ادامه خواهیم داد.
,گفتنی است: شهید سعید مسافر از جوانان اهل شهرستان صومعه سرا در ۱۷ بهمن ۱۳۹۴ به همراه عده ای از پاسداران تیپ عملیاتی میرزاکوچک خان لشکر قدس گیلان برای دفاع از حریم اهل بیت به سوریه اعزام شد. شهید مسافر در روز ۱۴ فروردین ۱۳۹۵ در هنگام عملیات مستشاری در اطراف شهر حلب سوریه به همراه تعدادی از رزمندگان حزب الله لبنان به شهادت رسید. وی در هنگام شهادت ۳۰ سال داشت
]
ارسال دیدگاه