خطیب نماز جمعه بندرخمیر:

اثر گذاری بقاع متبرکه علت حساسیت تکفیری هاست

اثر گذاری بقاع متبرکه علت حساسیت تکفیری هاست
امام جمعه بندرخمیر بیان کرد: اثر گذاری و برکات بقاع متبرکه علت حساسیت تکفیری هاست چون اگر این اماکن برکاتی نداشتند تکفیری ها و وهابی ها درصدد نابود کردن آنها بر نمی آمدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از لوار، حجت الاسلام والمسلمین جهانگیری، خطیب نماز جمعه شهرستان بندر خمیر در خطبه های نمازجمعه این هفته با اشاره به  به 17 مرداد مصادف با روز جهانی خبرنگار، توجه مسئولان را به این موضوع جلب نمود و گفت : مسئولان در زمینه انعکاس رخدادهای شهرستان بسیار ضعیف عمل می کنند ، کار های بسیاری در شهرستان صورت می گیرد ولی متاسفانه انعکاس داده نمی شود لذا  باید این دغدغه را داشته باشند و فعالیت‌ها را منعکس نمایند تا  واقعیات شهرستان با  کمک خبرنگاران در رسانه ها انعکاس یابد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , لوار, ، , حجت الاسلام والمسلمین جهانگیری، خطیب نماز جمعه شهرستان بندر خمیر در خطبه های نمازجمعه این هفته با اشاره به  به 17 مرداد مصادف با روز جهانی خبرنگار، توجه مسئولان را به این موضوع جلب نمود و گفت : مسئولان در زمینه انعکاس رخدادهای شهرستان بسیار ضعیف عمل می کنند ، کار های بسیاری در شهرستان صورت می گیرد ولی متاسفانه انعکاس داده نمی شود لذا  باید این دغدغه را داشته باشند و فعالیت‌ها را منعکس نمایند تا  واقعیات شهرستان با  کمک خبرنگاران در رسانه ها انعکاس یابد.,

 

,

وی  اظهار کرد: بقاع متبرکه و امام زادگان از مکان های مناسب فرهنگی و مذهبی می باشند و از دغدغه های مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) است که امامزادگان به مکان های مذهبی و فرهنگی تبدیل شوند.

,

 

,

 خطیب نماز جمعه بندر خمیر تصریح کرد:  اثر گذاری و برکات بقاع متبرکه علت حساسیت تکفیری هاست چون اگر این اماکن برکاتی نداشتند تکفیری ها و وهابی ها درصدد نابود کردن آنها بر نمی آمدند.

,

 

,

وی افزود: امام زادگان موثر و الهام بخش  و مرجع مردم می باشند که مردم نیز برکاتی از آنها در زندگی خود مشاهده می کنند که به آنها مراجعه می کنند  اما عده ای کار ناپسند و ناجوانمردانه انجام می دهند و برای تخریب آنها از هیچ اقدامی درزیغ نمی کنند. 

,

 

,

 خطیب نماز جمعه بندرخمیر  با بیان اینکه نبش قبر حرام است، خاطرنشان کرد: : گزارشاتی می رسد که بعضی جاها این مکان های مذهبی را تخریب و نبش قبر انجام داده اند که کار آنها به کفتار شیبه است نمودند و  کفتار گونه نبش قبر می نمایند درصورتی که یک مسلمان نباید کفتار صفت  به سمت قبور گذشتگان برود و آنها را تخریب نماید.

,

 

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه