یکشنبه 17 مرداد ماه
سینما فردوسی قروه با اکران بارکد آغاز به کار می کند
پس از 17 سال انتظار سینما فردوسی شهرستان قروه با اکران بارکد افتتاح خواهد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سراب خبر محمد آزادی رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی قروه با اعلام این خبر اظهار داشت: پس از 17 سال انتظار روز یکشنبه 17 مرداد ماه سینما فردوسی شهرستان قروه در سالن آمفی تئاتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان افتتاح خواهد شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سراب خبر,وی با بیان اینکه بارکد نخستین فیلمی خواهد بود که از سینما فردوسی اکران می شود افزود: فیلم های سینمایی روز ایران در این سینما به نمایش گذاشته می شود.
,رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی قروه خاطر نشان کرد: سالن سینما با ظرفیت 200 نفر در 3 سانس در طول شبانه روز پذیرای مردم شریف شهرستان قروه خواهد بود.
,تجهیز سینما فردوسی 600 میلیون ریال هزینه داشته است
, تجهیز سینما فردوسی 600 میلیون ریال هزینه داشته است,زاهد دهقانی مدیر سینما فردوسی قروه نیز در گفتگو با خبرنگار سراب خبر با تقدیر از تلاش های پرسنل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی قروه گفت: برای تجهیز سالن آمفی تئاتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی به سینما 600 میلیون ریال هزینه شده است که از این میزان 400 میلیون ریال برای خرید تجهیزات سینما و 200 میلیون ریال هم برای فضاسازی و اماده کردن محیط سینما تخصیص یافته است.
,وی افزود: تلاش داریم در سینما فردوسی با اکران جدیدترین فیلم های سینمایی رضایت عمومی مردم را رقم بزنیم.
,دهقانی با بیان اینکه سالن سینما فردوسی تنها مختص به اکران فیلم های سینمایی نخواهد بود خاطر نشان کرد: سالن سینما فردوسی تنها مختص به اکران فیلم های سینمایی نخواهد بود و در طول سال دارای برنامه هایی ویژه در این مکان می باشیم که اجرای کنسرت های موسیقی و جنگ های شادی در دستور کار مجموعه جدید خواهد بود.
,دهقانی افزود: اکران فیلم های سینمایی روز در این سینما به صورت صدای دالبی و تصویر فول اچ دی خواهد بود که سینما فردوسی شهرستان قروه را به یکی از برترین سینماهای غرب کشور تبدیل خواهد کرد.
,وی ادامه داد: پس از افتتاح سینما به دنبال تجهیز بیشتر ان و نیز تغییر دکوراسیون داخلی و استفاده از پتانسیل های بالاتر در سینما خواهیم بود که در شان مردم هنر دوست شهرستان قروه باشد.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه