رفع معضل تنفس کثیف در ریههای ذوب آهن
مخترع 39 ساله استان اصفهانی گفت: با طراحی و ساخت مجموعه بارگذاری سطحی قطعات، از خروج اکسید آهن، غبار و ذرات معلق حاصل از فعالیت کارخانه ی ذوب آهن جلوگیری خواهد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پژمان پور نصرالله مخترع 39 ساله ی استان اصفهان که شاغل در کارخانه ی ذوب آهن این شهر است، در گفت و گو با خبرنگار سازمان بسیج کارگری کشور اظهار کرد: همیشه در حین کار و فعالیت ، نگران افراد ساکن در مناطق حاشیه ایی کارخانه ذوب آهن و شهرهای اطراف آن بودم که چگونه با این حجم آلودگی هوا، آب، خاک و... در حالی به زندگی خود ادامه می دهند که نگران آینده ی خود و فرزندانشان نیستند، لذا فکر طراحی و ساخت دستگاهی جهت جلوگیری از این آلودگی ها در ذهنم تبلور یافت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی افزود: خروج آلودگی ها و ذرات معلق حاصل از فعالیت کوره ها طی یک مرحله از دود کش ها ی مربوطه انجام می پذیرد، به این صورت که غبار به همراه آهن اکسید شده از مخزنی که روی سیلوها به کار گرفته شده است خارج شده و توسط مجرایی خاص، آب روی آن ها پاشیده می گردد تا ضرر های اکسید آهن را به حداقل برساند، اما با اختراع این دستگاه به روش التراسونیک ، غبار ها علاوه بر عبور از شبکه های داخلی از این قطعه گذر می کنند که تا حدود چشم گیری نیز در مصرف آب توسط مجرا صرفه جویی خواهد شد.
,کارمند ذوب آهن درباره ی نحوه ی جذب اکسید آهن به این دستگاه بیان کرد که چون در ساخت دستگاه مذبور از مگنت و آهن ربا استفاده شده ، ذرات اکسید شده جذب این عناصر گشته و به هوا راه نمی یابند.
,پور نصر الله از ضررهای اکسید آهن به آسیب ریه اشاره کرد و اذعان داشت: سیدروزیس، برونشیت و فیبروتیک ریه از این دست بیماری های حاصله از اسنشاق طولانی مدت این ذره ی حاصله هستند.
,این مخترع در حالی که ابراز نگرانی برای آلودگی محیط زیست می کرد تصریح نمود: ماکت، کد ثبت اختراع و پرونده های ساخت این دستگاه طی چند مرحله مورد بررسی و تحسین قرار گرفته است اما تاکنون برای سرمایه گذاری در جهت تولید انبوه هیچ پیشنهادی و پیگیری از طرف سازمان های مربوطه انجام نشده است.
]
ارسال دیدگاه