کارشناس فضای مجازی:

"فرد محوری" عاملی برای فراموشی اصالت هنر توسط هنرمندان است

"فرد محوری" عاملی برای فراموشی اصالت هنر توسط هنرمندان است
روح الله مومن نسب گفت: “فرد محوری” مشکل رایجی که در استفاده نادرست از گوشی های همراه به وجود آمده است به اصل که هنر هنرمندان بوده و باعث برجستگی و موفقیت شان شده است کمتر بپردازند و آرام آرام هنر اصلی شان را از دست دهند
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ روح الله مومن نسب کارشناس فضای مجازی در گفتگو با خبرنگار نگارانه اظهار داشت: “فرد محوری” مشکل رایجی که در استفاده نادرست از گوشی های همراه به وجود آمده است یعنی اینکه افراد از خودشان رضایت دارند لذا به مرور زمان منزوی می شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نگارانه,

وی در ادامه به نمونه رایجی از فرد محوری در تلفن همراه اشاره کرد و گفت:  این روزها عکس سلفی بین بازیگران و هنرمندان خیلی رایج شده ؛ عکس سلفی یعنی عکس از خودم- “خویش انداز یا عکس از خود” این عکس سلفی باعث می شود افراد خیلی به قیافه ، چهره و … حساس شوند و کوچکترین تغییری را روی صورت و قیافه شان به نظر نامناسب بیاید و بعد مجبور می شوند هر روز چهره شان را نو به نو کنند.

,

 مومن نسب به عکس های خانوادگی در گذشته اشاره کرد و بیان کرد:  در گذشته عکس ها جمعی تر بود ،همه دور هم بودند و یک نفر دیگر از طرف عکس می گرفت ولی الان عکس ها فردی شده است و اینها باعث می شود حاشیه های زندگی زیاد شود بعد به آن اصل که هنرشان بوده و باعث برجستگی و موفقیت شان شده است کمتر بپردازند و آرام آرام هنر اصلی شان را از دست دهند.

,

وی در پایان بر سواد رسانه ای بین هرمندان  تاکید کرد و عنوان کرد: اشخاص ابتدا شبکه های اجتماعی و گوشی های موبایل را بشناسند و با اطلاعات وارد فضای مجازی شوند تا به خود و اطرافیانشان آسیب جدی نرسانند.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه