رئیس جهاد کشاورزی مروست خبر داد:
12 هزار تن انگور از باغات بخش مروست برداشت شد
رییس اداره جهاد کشاورزی مروست از برداشت 12 هزار تنی محصول انگور از 60 درصد باغات این منطقه خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رئیس جهاد کشاورزی مروست در گفتگو با طنین خاتم با اعلام این خبر اظهار داشت؛برداشت محصول انگور در سطح یک هزارهکتار از باغات این منطقه آغاز شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طنین خاتم,بهروز بشنه ای گفت :کار برداشت این محصول تا پایان مردادماه در این منطقه ادامه دارد و پیش بینی می شود تا پایان فصل برداشت 20 هزار تن انگور از باغات انگور این منطقه برداشت شود.
رئیس جهاد کشاورزی مروست خاطر نشان کرد: 60 درصد از این میزان به صورت تازه خوری و مابقی به صورت کشمش فرآوری می شود.
بشنه ای با اشاره به اینکه انگور این منطقه در انواع مختلفی کشت می شود، گفت:خلیلی، عسکری، سیاه و ریش بابا از مهمترین انواع انگوری است که در این منطقه وجود دارد.
وی افزود:انگور تولید شده به مرکز استان و استانهای همجوار کرمان، بندرعباس ، فارس،اصفهان و حتی شهرهای آذربایجان جهت فروش منتقل می شود.
بشنه ای گفت:امید داریم امسال با برنامه ریزی های صورت گرفته کشمش بخش مروست را جهت صادرات به کشورهای اروپایی ارسال کنیم.
انتهای پیام/
بهروز بشنه ای گفت :کار برداشت این محصول تا پایان مردادماه در این منطقه ادامه دارد و پیش بینی می شود تا پایان فصل برداشت 20 هزار تن انگور از باغات انگور این منطقه برداشت شود.
,رئیس جهاد کشاورزی مروست خاطر نشان کرد: 60 درصد از این میزان به صورت تازه خوری و مابقی به صورت کشمش فرآوری می شود.
,بشنه ای با اشاره به اینکه انگور این منطقه در انواع مختلفی کشت می شود، گفت:خلیلی، عسکری، سیاه و ریش بابا از مهمترین انواع انگوری است که در این منطقه وجود دارد.
,وی افزود:انگور تولید شده به مرکز استان و استانهای همجوار کرمان، بندرعباس ، فارس،اصفهان و حتی شهرهای آذربایجان جهت فروش منتقل می شود.
,بشنه ای گفت:امید داریم امسال با برنامه ریزی های صورت گرفته کشمش بخش مروست را جهت صادرات به کشورهای اروپایی ارسال کنیم.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه