رشد جامعه در گرو مطالبه گری خبرنگاران است
رهبر انقلاب در سخنانی که با جوانان دانشجو داشتند از آنها خواستند که مشکلات را ببینند و از مسئولین مطالبه کنند چرا که مطالبه گری سبب توجه مسئول به نظارت بر کارش شود و سبب بهتر کار کردن وی در جامعه باشد[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شاخه طوبی؛ روز خبرنگار روز قلم است قلمی که از اندیشه بر می آید و رسولان این عرصه ی سخت و خطرناک مسئولیتی خطیر را به دوش می کشند تا مردم و مسئولین را آگاه کنند و جامعه ای را از منجلاب مشکلات رهایی بدهند وروح تازه ای در کالبد جامعه ی خود بدمند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخه طوبی,خبرنگاری سرما و گرما نمی شناسد. همیشه در خیابان و محله و همه جا چشم بینای جامعه است باید مشکلات را خوب ببیند و از مسئولین دلیل مشکلات را جویا شود و با کارشناسان راهکارهای آن را پیدا کند و به گوش مسئولین برساند.
,به چالش کشیدن کار خبرنگار است تا اگر کسی عمدی یا سهوی کم کاری داشت و یا فراموش کرده بود که کاری را انجام دهد با گوشزد و نظارت ومطالبه گری از وی او را به حرکت و پویایی وا دارد.
,خبرنگار در هر زمان مشکلات خانواده ها ؛ اجتماع، سیاست، فرهنگ، ورزش، علمی و پزشکی و... را همه ببیند.
,در این بین عده ای از این خبرنگاران را بانوان تشکیل می دهند که به همراه مسئولیت خانه و همسرداری به این مهم نیز رسیدگی می کنند.
,بانوانی که در عرصه ی خبرنگاری هستند به نسبت آقایان کار سخت تری را انجام می دهند. بانوان باید چراغ منزل را روشن نگه دارند و از صبح نیازهای خانواده را در اولویت انجام دهند و بعد راهی محل کار خود شوند و حالا پای نیازهای جامعه در میان است و بعد از محل کار در اوج خستگی باید خستگی های خانواده را نیز رفع کند و به آنها انرژی بدهد.
,و این شاید برای روح لطیف بانوان شکننده باشد و احساسات او را درگیر کند. اما به بانوان در این کار نیاز اساسی است چرا که بنا به خاصیت ریز بینی که دارند می توانند مطالبه گرهای خوبی باشند و چشم بینای جامعه باشد.
,بانوان خبرنگار شاید در مادری خود هم، مادران موفق تری نسبت به دیگران باشند چرا که مشکلات را در جامعه می بینند و با صحبت با کارشناسان راهکارهای آن را نیز پیدا می کنند و بهترین مشاور برای فرزندان خود می شوند.
,امیدواریم که این بانوان خستگی ناپذیر در خانه و محل کار خود همیشه موفق باشند.
,]
ارسال دیدگاه