امروز صورت می گیرد؛

آغاز رقابت های المپیک برای کرمانشاهیان حاضر در ریو

آغاز رقابت های المپیک برای کرمانشاهیان حاضر در ریو
ندا شهسواری بانوی پینگ پنگ باز کرمانشاهی تیم ملی کشورمان در اولین مصاف خود در المپیک ریو حریفی از بلاروس را پیش رو دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شبکه اطلاع رسانی مرصاد؛ رقابت های المپیک ریو در حالی از امروز شنبه به صورت رسمی آغاز شده که در این روز ندا شهسواری بانوی پینگ پنگ باز کرمانشاهی تیم ملی کشورمان نیز از ورزشکارانی است که به رقابت خواهد پرداخت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی مرصاد, شبکه اطلاع رسانی مرصاد,

 

,

شهسواری که به عنوان تنها بانوی المپیکی تنیس روی میز ایران دومین حضور خود را در این آوردگاه بزرگ تجربه می کند، پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم و در اولین بازی خود به مصاف حریفی از بلاروس خواهد رفت.

,

 

,

حریف شهسواری پریوانووا نام داشته که در حال حاضر رنکینگ ۹۳ جهانی را در اختیار دارد.

,

 

,

بانوی شایسته کرمانشاهی نیز هم اکنون با یک هزار و ۷۲۶ امتیاز در رده ۲۸۲ جهان قرار دارد و امیدوار است بتواند حریف خود را شکست داده و به دور سوم راه پیدا کند.

,

 

,

گفتنی است، کیانوش رستمی نماینده کرمانشاه در رشته وزنه برداری در دسته 85 کیلوگرم روز شنبه 23 مرداد به روی تخته می رود.

,

 

,

همچنین محمد جعفر مرادی دونده کرمانشاهی حاضر در این مسابقات یکشنبه 31 مرداد ماه رقابت خود را آغاز می کند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه