شهردار بهار استعفا داد
در پی اعلام خبر استعفای شهردار گفتگویی با وی داشتیم و علت استعفای وی را جویا شدیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بهارانه، خلیلی گفت: مدتها بود که تصمیم داشتم استعفا دهم تا اینکه مدتی قبل تصمیمم در این مورد قطعی شد و استعفای خود را به شورای شهر دادم و علی رغم مخالفتی که برخی از دوستان در شورای شهر داشتند ، پس از بیست روز نظر قطعی خود را اعلام کردند و با استعفای بنده موافقت کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهارانه,خلیلی در مورد وجود اختلاف نظر شهردار با شورای شهر گفت: هیچ مشکلی بین ما وجود نداشت ؛ اما تفاوت سلیقه ها همه جا وجود دارد و بین همه ممکن است به وجود بیاید و این یک امر عادی است.
,خلیلی در پاسخ به این سوال که "در مدت سه ساله چه نمره ای به خود می دهید؟" گفت: این دیگران هستند که باید به این سوال پاسخ دهند و من در نظر خودم و در پیش وجدانم کاملا راضی هستم چرا که به هیچ وجه اجازه ندادم که حقی از حقوق شهروندان و شهرداری ضایع شود و همه کارهای من ضابطه مند و بر اساس قانون بود.
,خلیلی گفت: هر آمدنی رفتنی در پی دارد و من نیز مدت سه سال در این شهر خدمت کردم و آرزوی موفقیت و سربلندی برای این شهر و مردم و همچنین فردی که مسئولیت شهرداری را بر عهده خواهد گرفت دارم.
,انتهای پیام/vq
]
ارسال دیدگاه