انتقاد نماینده ولی‌فقیه در مازندران از برخی رسانه‌های چالش‌آفرین

انتقاد نماینده ولی‌فقیه در مازندران از برخی رسانه‌های چالش‌آفرین
آیت‌الله نورالله طبرسی از برخی رسانه‌های مازندران، که بدون رعایت حرمت برخی شخصیت‌ها اقدام به هتک حرمت می‌کنند، انتقاد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، نماینده ولی‌فقیه در استان مازندران در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ، با اشاره به مسائل پیش‌آمده در مراسم سالگرد آیت‌الله‌العظمی صالحی مازندرانی در قائم‌شهر، از رسانه‌ها خواست تا از دامن‌زدن به مسائل آن مراسم خودداری کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
آیت‌الله طبرسی با اشاره به لزوم حفظ حرمت شخصیت‌های شاخص استان، از جریان‌های سیاسی خواست تا از حاشیه‌سازی پیرامون مراسم سالگرد آیت‌الله‌العظمی صالحی مازندارنی پرهیز کنند.

وی با بیان این‌که مازندران برای جبران عقب‌ماندگی‌های خود بیش از هر زمانی نیازمند حفظ وحدت و دوری از حاشیه‌سازی‌های تفرقه‌افکنانه است، اظهار کرد: برای یکی از روزنامه‌هایی که هر روز به موضوع قائم‌شهر و هتک شخصیت امام جمعه محترم آن می‌پردازد، تذکر دادم تا دست از این حرکت بکشد.
,
,
,
 
,
انتهای پیام/رض
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه