طرح هجرت در سرعین آغاز شد
طرح هجرت آموزش و پرورش منطقه سرعین با هدف غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان و زیباسازی فضاهای آموزشی به صورت نمادین در روستای کرده ده، آغاز شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چشمه لر، مدیر آموزش و پرورش سرعین گفت: اجرای این طرح های سازنده می تواند در بحث زیبا سازی و شاداب سازی مدارس و بروز خلاقیت و استعداد دانش آموزان و افزایش روحیه کار تیمی و تعامل سازنده در میان دانش آموزان، تاثیر بسزایی داشته باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چشمه لر,غلامحسین گنجی، هدف از اجرای این طرح را غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان، آموزش کارآفرینی، تقویت حس مشارکت و مسئولیت پذیری بین دانش آموزان دانست و بیان کرد: در این طرح دانش آموزان به فعالیت هایی از قبیل تعمیرات و بازسازی میز و صندلی مدارس و همچنین زیبا سازی، طراحی و نقاشی مدارس خواهند پرداخت.
,گنجی اظهار داشت: این طرح با همکاری مشترک بین آموزش و پرورش و سازمان بسیج دانش آموزی و با حضور دانش آموزان تا شروع سال تحصیلی، اجرا خواهد شد.
,وی افزود: درقالب این طرح، 4 مدرسه در سطح شهرستان رنگ آمیزی و زیباسازی می شود.
,مدیر آموزش و پرورش شهرستان سرعین در ادامه این مراسم از طرح ابتکاری "هر دانش آموز، یک گلدان" در مدارس شهری و روستایی شهرستان خبر داد و گفت این طرح به صورت مشارکتی توسط دانش آموزان و همکاران فرهنگی به منظور شاداب سازی مدارس در قالب پروژه مهر سال جاری اجرا خواهد شد.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه