مسئول سازمان بسیج دانش آموزی ایلام:

116 مدرسه در استان ایلام مرمت می شود

116 مدرسه در استان ایلام مرمت می شود
مسئول سازمان بسیج دانش آموزی استان ایلام از بازسازی و مرمت 116 مدرسه در طرح هجرت 3 امسال خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  "ایوب ناصری"، مسئول سازمان بسیج دانش آموزی استان ایلام در گفتگو با خبرنگار سیروان نوین اظهار کرد: امسال در طرح هجرت 3 تعداد 116 مدرسه در نقاط مختلف استان ایلام مرمت و بازسازی می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیروان نوین,

 

,

وی با بیان اینکه امسال در اجرای طرح هجرت، 2 هزار و 500 دانش آموز بسیجی مشارکت می کنند، افزود: این دانش آموزان بسیجی؛ در قالب مرمت، بهسازی و نو سازی مدارس استان ایلام اردوهای طرح هجرت را در فصل تابستان آغاز کرده اند.

,

 

,

مسئول بسیج دانش آموزی استان ایلام هدف از اجرای این طرح را غنی سازی  اوقات فراغت دانش آموزان و ترویج فرهنگ کار و تلاش با روحیه جهادی عنوان کرد و ادامه داد:طرح هجرت 3 به منظور تحقق بخشیدن به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر بکارگیری و غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان، شناسایی و هدایت آنان، امسال دراستان ایلام با برنامه ریزی دقیق تر ومنسجم تری در حال انجام است.

,

 

,

ناصری اجرای طرح هجرت 3 را کمک مناسبی به آموزش و پرورش دانست و تاکید کرد: در این طرح ابتدا مدارسی که نیازمند بازسازی بوده و فرسودگی آنان بیش از سایر مدارس و مجتمع‌های آموزشی است  مورد مرمت و تعمیر قرار می‌گیرند.

,

 

,

این مسئول بر ضرورت استفاده از دانش آموزان شاخه های فنی و حرفه ای و کاردانش در اجرای این طرح تاکید کرد و گفت: باید از این دانش آموزان در عرصه های مختلف به ویژه مرمت، بهسازی و فضاسازی مدارس استفاده کرد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه