عکس/ آتش سوزی در کوه "سیس پنج" گچساران
شعلههای آتش بار دیگر کوه "سیس پنج "منطقه امامزاده جعفرگچساران را فرا گرفت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آفتاب جنوب، پس از ساعت ها تلاش آتش سوزی کوه های "سیس پنج" منطقه امامزاده جعفر گچساران هنوز مهار نشده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , آفتاب جنوب, ، پس از ساعت ها تلاش آتش سوزی کوه های "سیس پنج" منطقه امامزاده جعفر گچساران هنوز مهار نشده است, .,وزش باد شدید و صعب العبور بودن منطقه از عوامل مهار نشدن آتش در این منطقه عنوان شده است.در حال حاضر ۱۲۰ نفر از نیروهای امدادی متشکل از نیروهای مقاومت بسیج ، انجمن سبزگامان، محیط زیست ،منابع طبیعی و اهالی منطقه برای مهار این آتش سوزی در تلاشند.
, در حال حاضر ۱۲۰ نفر از نیروهای امدادی متشکل از نیروهای مقاومت بسیج ، انجمن سبزگامان، محیط زیست ،منابع طبیعی و اهالی منطقه برای مهار این آتش سوزی در تلاشند.,درخواست بالگرد برای مهار این آتش سوزی داده شده است.
, .,گفتنی است آتش سوزی کوه های سیس پنج منطقه امامزاده جعفر گچساران از عصر روز شنبه آغاز شده است.
,

, ,
,
, ,
,
,

, ,
,
, ,
,
, ,
,
,

, ,
,
, ,
انتهای پیام/م
, انتهای پیام/م]
ارسال دیدگاه