با مشارکت راه و شهرسازی استان مرکزی؛

۱۰ کیلومتر محور روستایی تفرش روکش آسفالت می شود

۱۰ کیلومتر محور روستایی تفرش روکش آسفالت می شود
رئیس اداره راه و شهرسازی تفرش گفت: آسفالت این محور از کیلومتر ۳ بعد از سه راهی خرازان- تفرش آغاز شده و قرار است ۱۰ کیلومتر این محور آسفالت شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر حسین محمدی رئیس اداره راه و شهرسازی تفرش در گفتگو با ندای تفرش در خصوص پروژه روکش آسفالت جاده روستای کبوران گفت: از حدود یک ماه پیش انجام این پروژه آغاز شده و تاکنون در ۶ کیلومتر این جاده، روکش آسفالت انجام شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای تفرش, ندای تفرش,

محمدی اظهار کرد: آسفالت این محور از کیلومتر ۳ بعد از سه راهی خرازان- تفرش آغاز شده و قرار است ۱۰ کیلومتر این محور آسفالت شود.

,

وی افزود: این پروژه که از سوی اداره راه و شهرسازی استان مرکزی در حال انجام است، در یک ماه آینده به اتمام خواهد رسید.

,

رئیس اداره راه و شهرسازی تفرش با اشاره به هزینه های این کار، خاطر نشان کرد: بالغ بر ۲ میلیارد تومان از اعتبارات ملی اداره راه و شهرسازی به منظور اجرای هزینه می شود.

,

, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه