اردوغان: در آمریکا هم اعدام مجاز است
رئیس جمهور ترکیه طی سخنانی در جمع هواداران دولت اعلام کرد که اگر مردم و پارلمان خواستار اجرای مجازات اعدام برای کودتاگران شوند، با آن موافقت خواهد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، رئیسجمهور ترکیه یکشنبه شب در جمع تظاهرات کنندگان هوادار خود در استانبول سخنرانی کرده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
رجب طیب اردوغان در ابتدای سخنرانی خطاب به مردم ترکیه گفت: به ملت ترکیه که با تحویل کشور به دست فتح الله گولن مخالفت کردند، درود می فرستم.
وی با بیان اینکه شعار دولت ترکیه اتحاد است، افزود: به جهانیان ثابت کردیم که هیچ قدرتی نمی تواند عزم و اراده ملت ترکیه را شکست دهد.
اردوغان تاکید کرد: اگر مردم ترکیه و پارلمان آن مجددا درخواست اعدام کودتاگران را بکنند، با آن موافقت خواهم کرد.
رئیس جمهور ترکیه با تاکید بر اینکه تاریخ ترکیه سرشار از مبارزه است و ایستادگی مردم در برابر کودتاگران عجیب نیست، تصریح کرد: در خیلی از کشورها از جمله آمریکا اعدام مجاز است.
وی گفت: ما نمی توانیم در برابر کشورهای غربی که به حکم اعدام اعتراض دارند، سکوت کنیم و به آنها می گوییم که حکم اعدام در آمریکا، چین و ژاپن اجرا می شود.
جب طیب اردوغان تصریح کرد: طراحان کودتا برای همه چیز برنامه ریزی کردند، اما ملت ترکیه را فراموش کردند و فتح الله گولن فکر نمی کرد که ملت ترکیه برای توقف کودتا به خیابان ها بیایند.
رئیس جمهور ترکیه گفت: همه نهادهای نظامی و مدنی ما باید از سازمان های تروریستی بدون توجه به اسامی آنها، پاکسازی شوند.
وی افزود: سازمان تروریستی گولن به دستگاه اطلاعاتی دولت نفوذ پیدا کرد و ما باید ترکیه را از دست این سازمان تروریستی نجات دهیم.
اردوغان خاطر نشان کرد: باید موسسات و نهادهای دولتی را از عناصر پ ک ک، سازمان گولن و داعش پاکسازی کنیم.
رجب طیب اردوغان در ادامه سخنرانی یکشنه شب در جمع طرفداران خود در استانبول افزود: اگر کودتا موفق عمل کند، تروریست ها به همان روشی که به سمت دشمنان ما حرکت کردند، وارد ترکیه می شدند.
وی گفت: در 15 جولای ملت ما با همه اختلافات نژادی و گرایشات سیاسی خود در مقابل کودتاگران مبارزه کردند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
ارسال دیدگاه