سرپرست فرمانداری بندر خمیرخبر داد:
سایت آبشیرین کن در بندرخمیر راه اندازی می شود
سرپرست فرمانداری بندر خمیر اظهار کرد:با راه اندازی آب شیرین کن شهر بندر خمیر ،آب مصرفی کارخانه سیمان و تعدادی از روستاها این شهرستان را تامین می کند و می تواند نیاز شهرستان را به استحصار آب های زیر زمینی مرتفع کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد ملایی، سرپرست فرمانداری شهرستان بندر خمیر در گفتگو با خبرنگار لوار در خصوص خشکسالی اخیر و کمبود آب در شهرستان گفت :جهت رفع خشکسالی و حمایت از کشاورزان با پیگیری های انجام شده و هماهنگی با دستگاه های مربوطه در واقع احداث آب شیرین کن در شهرستان بندر خمیر با ظرفیتی بالا شروع شده است و امید است با تکمیل این آب شیرین کن بتوانیم قسمتی از مشکل خشکسالی و محرومیت آب را برطرف کنیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, لوار,سرپرست فرمانداری بندر خمیر اظهار کرد : این آب شیرین کن علاوه بر آب شهر بندر خمیر ، کارخانه سیمان و تعدادی از روستاها این شهرستان را تامین می کند و می تواند نیاز ما را به استحصار آب های زیر زمینی را مرتفع کند همچنین باعث می شود کشاورزان ما در منطقه کهورستان با استفاده و جایگزینی این آب شیرین کن و استفاده از آب سطحی سفره های زیر زمینی حفظ شود.
,وی عنوان نمود : با راه اندازی این آب شیرین کن، این امید و نوید در شهرستان قابل ملموس است که بتوان کمک شایانی به بخش کشاورزی ، که واقعا بخش پر هزینه و وابستگی شدیدی به آب دارد شود؛چنانچه اگر ما در شهرستان آب نداشته باشیم طبعا کشاورزی هم زیر سوال می رود و از بین خواهد رفت و زمین ها شور می شوند.
,ملایی خاطرنشان کرد: پروژه آب شیرین کن در جهت خدمات رسانی به مردم شریف شهرستان و در جهت ارتقاء و در راستای اهداف دولت تدبیر و امید موثر واقع شود و برای مردم یک نوید خوب و اثر بخش باشد.
,,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه