فرماندار شهرستان سیریک:
بهره برداری از 22 طرح عمرانی با اعتبار یک میلیاردی در سیریک
فرماندار شهرستان سیریک گفت:به مناسبت هفته دولت 22 طرح و پروژهای عمرانی دهیاری ها در روستاهای شهرستان با اعتباری بالغ بریک میلیارد و دویست میلیون تومان به بهره برداری می رسد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛میرمرسل ایزدی پور فرماندار شهرستان سیریک در گفتگو با آذینی، با اشاره به 22 طرح عمرانی با اعتبار یک میلیارد و دویست میلیون در روستاهای سیریک اظهار داشت: این پروژها در بخش های بهسازی معابر ، پارک ساحلی ،روشنایی معابر، ساختمان دهیاری ها برشمرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آذینی، ,وی افزود: این طرح ها و پروژها در روستاهای بنداران، کناردان، جیفری، گوجگ، بریزگ، مهمانی ،پگو و گز از توابع بخش مرکزی و روستاهای گهردو، کندال، کنارجو، پالور، لبنی از توابع بخش بمانی در هفته دولت به بهره برداری خواهد رسید.
,نماینده عالی دولت در شهرستان سیریک ابراز کرد: هفته دولت فرصتی برای معرفی دستاوردهای انجام شده نظام در این هفته برای ولی نعمتان نظام و انقلاب و ارائه توانمندیها نظام برای مردم در سطح جامعه است.
,ایزدی پور یادآور شد: امام خمینى (ره) رهبر کبیر انقلاب، دورى مسؤولان ایران اسلامى را از رفاه و تجملات و ثروت ها، لطف الهى دانسته و فرمودند: اگر یک حکومتى، ارزشهایش ارزشهاى انسانى، اخلاقى و اسلامى باشد و بخواهد خدمت به نوع خودش بکند و خودش را خدمت گزار بداند، قهراً ملت با اوست و قهراً یک قدرت خارجى نمی تواند او را تحت تاثیر قرار بدهد.
,نماینده عالی دولت در شهرستان سیریک اضافه کرد: هفته دولت هفته اقتدار و پیروزى است هفته دولت هفته سپاس و قدردانى از دولتى است که هدفش اجراى حدود الهى و احکام آسمانى اسلام و ایجاد جامعه اى سرشار از عدالت، نظم و امنیت است.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه