مدیرکل بنیاد شهید قزوین:

همایش صبر و پایداری با حضور 663 آزاده استان برگزار می‌شود

همایش صبر و پایداری با حضور 663 آزاده استان برگزار می‌شود
غلامرضا حقایق‌پور گفت: به مناسبت سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی، همایش صبر و پایداری با حضور 663 آزاده استان قزوین برگزارمی‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از   صبح قزوین،غلامرضا حقایق‌پور، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین صبح امروز(چهارشنبه) در جلسه‌ای که در سالن جلسات اداره‌کل بنیاد شهید قزوین برگزار شد، اظهار کرد: مرداد ماه یادآور یکی از برگ‌های زرین تاریخ انقلاب اسلامی است که با حضور کاروان آزادگان صبور و مقاوم در میهن اسلامی، همواره در یادها و خاطرات زنده و ماندنی است. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,

وی افزود: در روز ورود آزادگان سراسر میهن اسلامی از جمله استان قزوین، شاهد حضور گسترده‌ آزادگانی بودیم که سال‌ها در زندان‌های رژیم بعث در انتظار آزادی و بازگشت به میهن بودند. 
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین گفت: بزرگداشت یاد و خاطره‌ روزهای ورود آزادگان کمتر از حماسه‌های جاوید شهدا و جانبازان در طول سال‌های دفاع مقدس نیست. 
حقایق‌پور افزود: آزادگان، شهدای زنده‌ای هستند که در طول حیات خود مسئولیت انتقال فرهنگ ایثار و شهادت را بر عهده دارند و در طول سال‌های پس از آزادی با حضورشان در صحنه‌های مختلف، این وظیفه را به اثبات رساندند. 
وی با بیان اینکه بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن گرامیداشت خاطره‌ی بازگشت افتخارآفرین آزادگان، همایش صبر و پایداری را با حضور 663 آزاده استان قزوین برگزار می‌کند، گفت: این همایش از ساعت 10 تا 17، پنجشنبه، 28 مرداد ماه در مجتمع فرهنگی و ورزشی طلائیه قزوین برپا می‌شود. 
این مسئول افزود: در این همایش ضمن اینکه آزادگان سراسر استان قزوین بار دیگر در کنار هم قرار گرفته و یاد و خاطره‌ روزهای اسارت را مرور می‌کنند، برنامه‌های هم‌اندیشی آزادگان با مسئولین، برنامه‌های فرهنگی، تفریحی و مسابقات ورزشی نیز برگزار می‌شود. 

,
,
,
,
,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه